Vi leste ikke oppskrifta godt nok, så fikk ikke med oss at "belgisk wit" http://www.bryggselv.no/users/binderiet_mystore_no/Image/oppskrifterv2/Belgisk_Wit_V2.pdf
Skulle ha appelsinskall i seg. Den har stått til gjæring i 5-6 timer nå, går det an å tilsette revet skall imorgen? Eller måtte dette inn 5 min før kokeslutt.
Har humlepose, så med tanke på grums bør d ikke være noe problem.
Vi lurte også på om "mesketiden" ved batch sparging er fra tiden du tapper ut av første kar? Altså når tempen begynner å dyppe litt, eller kan du regne med hele tiden fra meskestart til du har skylt (med varmt vann, rørt om og ventet 10-15min).
Skulle ha appelsinskall i seg. Den har stått til gjæring i 5-6 timer nå, går det an å tilsette revet skall imorgen? Eller måtte dette inn 5 min før kokeslutt.
Har humlepose, så med tanke på grums bør d ikke være noe problem.
Vi lurte også på om "mesketiden" ved batch sparging er fra tiden du tapper ut av første kar? Altså når tempen begynner å dyppe litt, eller kan du regne med hele tiden fra meskestart til du har skylt (med varmt vann, rørt om og ventet 10-15min).