Hei,
Etter mange ekstraktbrygg av typen IPA og APA har jeg fått veldig god erfaring med å tørrhumle, jeg synes det tilfører noe som jeg ikke får "ut av boksen" (pun intended). Nå har jeg en St. Peters Ruby Red som er på vei mot å bli ferdig, men jeg lurer på om noen har erfaring med dette settet? Eventuelt om de ville anbefalt en tørrhumling av det? Selv er jeg ukjent med hva som er typisk for en Ruby Red, ødelegger jeg noe ved å tilsette for mye bitterhet?
Takk!
Etter mange ekstraktbrygg av typen IPA og APA har jeg fått veldig god erfaring med å tørrhumle, jeg synes det tilfører noe som jeg ikke får "ut av boksen" (pun intended). Nå har jeg en St. Peters Ruby Red som er på vei mot å bli ferdig, men jeg lurer på om noen har erfaring med dette settet? Eventuelt om de ville anbefalt en tørrhumling av det? Selv er jeg ukjent med hva som er typisk for en Ruby Red, ødelegger jeg noe ved å tilsette for mye bitterhet?
Takk!