Blir det mye restsødme av frukt?
Jeg har brygget en pale ale som ble tilsatt aprikos pure etter en ukes gjæring og ved sg 1015. Nå har den stått med frukt i en uke, og jeg tenkte det var klart for flasker. Har vært litt aktivitet i gjærlåsen etter at jeg tilsatte frukten, men det var bare de første 2 dagene.
Jeg flaska som vanlig. Den siste slanten i flaskekaret helte jeg i et måleglass for å smake, så målte jeg fg med det samme...
Det jeg ble litt nervøs for var at fg var veldig mye høyere enn før jeg tilsatte frukt, altså ca 1025. Bør jeg være veldig nervøs for at jeg flaska for tidlig og at flaskene går i lufta, eller blir det litt ugjærbart sukker når man tilsetter frukt?
Jeg har brygget en pale ale som ble tilsatt aprikos pure etter en ukes gjæring og ved sg 1015. Nå har den stått med frukt i en uke, og jeg tenkte det var klart for flasker. Har vært litt aktivitet i gjærlåsen etter at jeg tilsatte frukten, men det var bare de første 2 dagene.
Jeg flaska som vanlig. Den siste slanten i flaskekaret helte jeg i et måleglass for å smake, så målte jeg fg med det samme...
Det jeg ble litt nervøs for var at fg var veldig mye høyere enn før jeg tilsatte frukt, altså ca 1025. Bør jeg være veldig nervøs for at jeg flaska for tidlig og at flaskene går i lufta, eller blir det litt ugjærbart sukker når man tilsetter frukt?