I dag tok eg den syndige gleden å smake på en tørrhumlet IPA etter bare 12 dager karbonering/lagring. Litt flatt (som forventet) men en veldig god smak.
Det enere e har å utsette på er at humlesmaken kanskje var litt skarp. Noen eksperter som vet hvordan den vil utvikle seg over tid? Vil den beholde den friske/skarpe smaken av Humle? Eller bør e drikke den så fort som fy før den blir tam?
Litt enkle ting om oppskriften om det hjelper:
Og: 56
Fg: 8
Og tørrhumlet m 1g/l cascade og chinoock
Det enere e har å utsette på er at humlesmaken kanskje var litt skarp. Noen eksperter som vet hvordan den vil utvikle seg over tid? Vil den beholde den friske/skarpe smaken av Humle? Eller bør e drikke den så fort som fy før den blir tam?
Litt enkle ting om oppskriften om det hjelper:
Og: 56
Fg: 8
Og tørrhumlet m 1g/l cascade og chinoock