Haugis
Norbrygg-medlem
I våres fikk jeg tappet mange liter med bjørkesaft som jeg kokte ned til en halvliter og frøs ned i påvente av å brygge en vårøl.
Denne sirupen vil jeg tilsette under kok. Er det andre ting jeg kan ha oppi for å få "vårsmak"? Jeg har einerbær som også kan tilsettes.
Jeg hadde tenkt å brygge denne som en pale ale, og vil være veldig forsiktig med mye smak av aroma og bitterhumle, for ikke å ta vekk bjørkearomaen.
Har dere noe innspill?
Det blir en 22 liters batch.
Denne sirupen vil jeg tilsette under kok. Er det andre ting jeg kan ha oppi for å få "vårsmak"? Jeg har einerbær som også kan tilsettes.
Jeg hadde tenkt å brygge denne som en pale ale, og vil være veldig forsiktig med mye smak av aroma og bitterhumle, for ikke å ta vekk bjørkearomaen.
Har dere noe innspill?
Det blir en 22 liters batch.