Hei,
Ser at det er vanlig å bruke vanlig appelsinskall i tilsetningen sammen med korianderfrø, men det ser ut til at det typeriktige å tilsette er bitter appelsin (hentet fra http://www.beersmith.com/blog/2008/11/02/belgian-wit-recipes-–-white-beer-styles/):
"Spices play an important role in Wit. Traditionally, Coriander and Bitter (Curaco) orange peel are used in small amounts at the end of the boil to add a bit of spice. In some cases, small amounts of sweet (traditional) orange peel are also added, though sweet orange peel should not be a dominant flavor."
Ser at man får kjøpt tørket bitter appelsinskall en del bryggesteder, men det beste er vel å ha fersk? Tipper også at en del velassorterte fruktdisker har noe som kan brukes? Kanskje pomerans?
Forslag og tips?
Ser at det er vanlig å bruke vanlig appelsinskall i tilsetningen sammen med korianderfrø, men det ser ut til at det typeriktige å tilsette er bitter appelsin (hentet fra http://www.beersmith.com/blog/2008/11/02/belgian-wit-recipes-–-white-beer-styles/):
"Spices play an important role in Wit. Traditionally, Coriander and Bitter (Curaco) orange peel are used in small amounts at the end of the boil to add a bit of spice. In some cases, small amounts of sweet (traditional) orange peel are also added, though sweet orange peel should not be a dominant flavor."
Ser at man får kjøpt tørket bitter appelsinskall en del bryggesteder, men det beste er vel å ha fersk? Tipper også at en del velassorterte fruktdisker har noe som kan brukes? Kanskje pomerans?
Forslag og tips?