Hei,
Satt en ny batch med en Belgisk Blonde som ser ut til å ha gjæret ut etter to døgn.
Tidligere forsøk med WLP400 har vist seg å være betraktelig tregere med opptil en ekstra uke for å få den ned de siste poengene.
OG: 1.054
SG: 1.011
Volum: 50 liter
Forrige helg laget jeg en starter med 1pk WLP400 og 2,5 liter 1.040 vørter. (stirplate)
Bryggingen kræsjet med andre aktiviteter og starteren ble satt i kjøleskapet etter å ha gjæret ut.
Starteren ble dekantert og satt til rolig oppvarming i romtemperatur på bryggedagen.
Etter pitching ble det tilført ren oksygen i min @2l/min, og satt til gjæring på 22 grader med STC.
Vet at WLP400 kan være litt lunefull, men er dette noe som kan indikere en infeksjon? -grønølet var forøvrig så godt som grønøl kan bli, men er redd for at ting ikke har fått utvikle seg helt enda.
Fikk mildt sagt et lite sjokk når jeg skulle ta første SG-målingen i sted
Satt en ny batch med en Belgisk Blonde som ser ut til å ha gjæret ut etter to døgn.
Tidligere forsøk med WLP400 har vist seg å være betraktelig tregere med opptil en ekstra uke for å få den ned de siste poengene.
OG: 1.054
SG: 1.011
Volum: 50 liter
Forrige helg laget jeg en starter med 1pk WLP400 og 2,5 liter 1.040 vørter. (stirplate)
Bryggingen kræsjet med andre aktiviteter og starteren ble satt i kjøleskapet etter å ha gjæret ut.
Starteren ble dekantert og satt til rolig oppvarming i romtemperatur på bryggedagen.
Etter pitching ble det tilført ren oksygen i min @2l/min, og satt til gjæring på 22 grader med STC.
Vet at WLP400 kan være litt lunefull, men er dette noe som kan indikere en infeksjon? -grønølet var forøvrig så godt som grønøl kan bli, men er redd for at ting ikke har fått utvikle seg helt enda.
Fikk mildt sagt et lite sjokk når jeg skulle ta første SG-målingen i sted