Turbinado sukker

Vet ikke, men kan hjelpe deg å "bumpe" tråden;-) i tilfelle noen andre leser dette og har peiling.

Selv ville jeg vurdert lyst moscovado sukker som en mulig erstatning dersom jeg ikke fikk tak i nøyaktig det oppskriften spesifiserer. Eller vanlig sukker/demarara sukker.
Kommer jo an på hvilket smaksbidrag en ønsker utav sukkeret, om noe.
 
Alle slike brune sukkerformer er i prinsippet rørsukker med mer eller mindre rester av melasse

Tror jeg bare hadde kjøpt den mørkeste demerara om du ikke får tak i

Modern types of brown sugar​

Muscovado is darkest of the modern types of natural brown sugar, sometimes almost black in color.[1] Turbinado sugar is made from crystallized, partially evaporated sugar cane juice which has been spun in a centrifuge (giving its name) to remove part of the molasses.[1] The sugar crystals are large and golden-colored.[1] Demerara sugar is amber in color, 97–99% pure sucrose, and has also been centrifuged.[1][16]
 
Tilbake
Topp