Nylig innhold av ADale

 1. ADale

  GCast

  Ja, den fungerer bra med Tilt, og jeg kommer også til å bruke den for GF brygging. Hadde jeg hatt en nyere GF Gjæringstank så kunne den logget den også.
 2. ADale

  Solgt/Kjøpt Tilt hydrometer (Grønt) - Selges for 650 kr

  Det er ikke et lokk på den, så det er en eldre versjon, men den fungerer bra.
 3. ADale

  Farmhouse Ale utgjæring

  Målinger viser at utgjæringen har stabilisert seg og ikke ser ut til å gå lavere (1,004). Er det da like viktig å kjøle gjæringstanken på 18 grader hele tiden? Eller kan jeg nå slappe litt av med det og ha rom temperatur (20-22 C)?
 4. ADale

  Solgt/Kjøpt Tilt hydrometer (Grønt) - Selges for 650 kr

  Prøvde, men aborted. Vil ikke stikke begynne å børste gjær av den med en gummihanske for å se hvilken type det er nå.
 5. ADale

  Solgt/Kjøpt Tilt hydrometer (Grønt) - Selges for 650 kr

  hei, det blir en utsettelse, fordi jeg oppdaget at det jeg hadde tenkt å sende, er v3, altså siste versjonen. Det var meningen å selge det jeg hadde som var v2 for den prisen. De fungerer like bra. Men det brukes akkurat nå, og er ikke ferdig før til helgen. Om det nå viser seg at begge er v3...
 6. ADale

  Solgt/Kjøpt Tilt hydrometer (Grønt) - Selges for 650 kr

  Ok. Skal se på det i morgen.
 7. ADale

  Tråden for dumme spørsmål.

  Så dere ville ikke ventet med å pitche inn gjæren til kjøleskapet hadde senket ned temperaturen? Eller av liten betydning? Ja, er nok bare sommer-vannet. Målte det til 16 grader, som var endel høyere enn jeg trodde.
 8. ADale

  GCast

  ja, jeg har BT på den og GF Connect, men det kom en ny versjon av selve bryggeren et par år etter jeg kjøpte mitt sett. Den ligner på den boksen jeg har, så har nok riktig. Litt spent på hvordan dette virker og om jeg får data i skyen både for GF og Tilt.
 9. ADale

  Til Salgs Flaske-skyller adapter -100kr

  Den skrues på kjøkken-kran og du kan lettere skylle flasker etter de er rengjort med Zalo. Passer ikke adapteren din kjøkkenkran, så må bare en annen adapter skrues inn i den og ta på litt gjengetape først, før du skrur. Må hentes i Oppegård, eller kan leveres ut i Oslo. Kan også taes med på...
 10. ADale

  Solgt/Kjøpt Tilt hydrometer (Grønt) - Selges for 650 kr

  Kjøpt i 2018, fungerer fint. Selges, fordi jeg kjøpte 2 andre nyere og ville kvitte meg med 1 av de, men klarte å selge en farge som ikke var grønn, dermed satt jeg igjen med 2 grønne TILT. Kan hentes i Oppegård eller kan avleveres i Oslo-området. EDIT: Bildet viser sannsynligvis feil Tilt. Jeg...
 11. ADale

  Til Salgs Nytt CO2 manifold selges - 300 kr

  Må hentes eller kan møtes i Oslo-området. CO2 manifold med 3 uttak, MFL gjenger med stengeventiler og MFL gjenger Splitter CO2 linjen til flere uttak. Hver utgang har egen kuleventil med innebygd tilbakeslagsventil for å hindre at gasstrykk utgjevnes fra et fat til et annet.
Topp