Hvor sent i koket er det noe poeng å tilsette aromahumle? 60 minutters humlen er ok, men er det så noen forskjell på om humle blir tilsatt på 15, 10, 5 og 0 minutter? Har forstått det som at aroma blir kokt bort i hvertfall på 30 minutter kok. Vil aromahumle tilsatt på 10/5 min holde seg lenger...
Forøvrig føles den "seig" i munnen, som om den skulle ha høy viskositet. Noen idéer til hva som er gått feil? Vil det kunne bedre seg om gjæren får jobbe ytterligere med sukkerlaken?
Klarheten bedret seg etter å ha tappet av 1,5 liter. Neste gang blir det kun kunstig karbonering!
W 34-70. Sprinklet over uten starter. Ikke oksygenert, manglet stenen. Men ristet masse på alle. Eneste forskjell på karene er hvor i kokkjelen nivået var og ristingen som ikke blir identisk.
Hva kan den sterke alkohollukten være? Lukten var egentlig mest tydelig i gjæringskaret, men kjente den...
Vi er tre personer som har brygget på et laug et par ganger. Siste brygg før jul var en pils som vi har noen spørsmål ved. Alle karrene har fått identisk behandling fra kokekjælen til ferdig gjæring. De har gjæret i samme kjølerom og fått samme diacetylrest.
To av oss flasket/fatet forrige uke...
Ja, det kommer ganske fint fram på linken jeg la ved. Ser de forsøkte å bytte ut Nelson Sauvin ved et tidligere brygg, men nå hadde tatt det tilbake igjen.
Har noen noen konkrete forslag eller andre oppskrifter å anbefale?
Er det noen som har en oppskrift på en klone? Eller annet godt forslag på en supertropisk DIPA?
http://www.ratebeer.com/beer/cervisiam-jungle-juice/329674/
Kom litt lenger nå. Men fikk etter hvert en feilmelding om at epostadressen ikke var bekreftet. Har ikke noe problem med å autentisere med facebook på andre sider, så rart om den feilmeldingen kun skal gjelde norbrygg. Noen andre som kommer inn?
Får feilmelding da jeg forsøker å logge meg på via facebook både via tlf og desktop. Tjenesten er ikke konfigurert tror jeg det stod. Kontakt app admin.
Noen som vet hva jeg gjør feil?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.