Nylig innhold av Arild*

 1. A

  Deksel på manometer av - Kan det føre til lekkasje?

  Vanskelig å forstå hva du mener med klemmring, hvis det er en slik du mener, så kan du bruke en av avbiter for å klemme de fast, en vanlig flat tang vil ikke fungere. Dette er bare en slangeklemme uten skrue.
 2. A

  Humle Nordbrau på Plantasjen

  Jeg er også interessert hvis det går å sende, plantet en Pioneer for en uke siden, Cascade var desverre utsolgt på Hageland.
 3. A

  Mango, tørrhumle, Cold crash og lukket overføring etterpå

  Ville ikke brukt trykk i hele tatt, jeg bruker en sparkelspade fra Biltema, litt forsiktig vipping rundt, så er det ingen problem å få lokket av uten trykk.
 4. A

  Hjelp kjøleskapet smelter - Kveik

  Bruker også en frostvakt/varmerør på 45w. Brukte samme frostvakt som deg tidligere, og med 200w ble det veldig oversvingninger (hysterese). Søker du "frostvakt 45W" på google. så får du mange treff på slike.
 5. A

  Tråden for dumme spørsmål.

  Skruen er bare til å skru ut .
 6. A

  Tråden for dumme spørsmål.

  Ja det skal gå fint, den trykker bare på en fjær, lar du regulatoern stå med skruen opp som på bildet du sendte, så skal ingen ting skje. Jeg har ikke hatt oppe regulatoren, men det kan være en skive mellom fjær og skrue som ksnskje kan foskyve seg hvis du herjer rundt med regulatiren uten...
 7. A

  Tråden for dumme spørsmål.

  Kan hjelpe med litt fett på gjengene da. Skrur du skruen ut, så bør den gå lett å fint når den ikke har kontakt med fjæren.
 8. A

  Tråden for dumme spørsmål.

  Har du prøvd å løsne på kontramutteren? Har den samme, og den er lett å justere med fingrene, men forutsetter at mutter er løs.
 9. A

  Tråden for dumme spørsmål.

  Ja, har prøvd å koke en kran, den ble veldig slapp å løs, og ikke tett etterpå, den var det bare å kaste.
 10. A

  Liten maltmølle fra Grainfather

  Var nede å sjekket motor, men det er minimalt med info på den desverre. Gjorde et kjapt søk på "wiper motor power++" fikk inntrykket av at de kan dra opp mot 15A, og at de ofte har en sikring på 20A så de kan dra litt strøm. Men jeg ville prøvd med den strømforsyningen du har, det kan gå helt...
 11. A

  Trykkgjæring og humling

  Jeg tenker, glem trykkgjærng for å få ferdig karbonert øl, det er vanskelig i til å treffe riktig, det er mange parametere som må treffe for at du kan tappe ferdig karbonert øl rett på en flaske.
 12. A

  Neipa og farge

  Har du tilgang til co2, så fungerer en brødpose stripset på en gjærlås også,
 13. A

  Deilige bilder!!!

  Flasket CCCP Pale Ale idag. Sukkelake i flaskene med sprøyte 5ml = 3g. Ble 40 flasker til karbonering denne gangen.
 14. A

  Liten maltmølle fra Grainfather

  Jeg har brukt denne motoren fra Skruvat L Og denne strømfosyningen fra Ledlyskilder, 20A versjonen
 15. A

  Karbonering på fat

  Blir fatet stående på 8 grader? Isåfall så bør trykket i fatet være ca 1 bar, og det bør serveringstrykket også være.( Du fikk svaret over jeg var for sent ute)
Topp