Nylig innhold av B3nd1k

  1. B3nd1k

    Oppskrift på mjød - et artig eksperiment

    har fått tak i rundt 5 kg med litt fermentert honning fra en lokal birøkter, er det noen som har erfaring med villgjær i mjød ?
  2. B3nd1k

    BBAUTOMATIC 30

    full gass :)
  3. B3nd1k

    To nye etiketter... :)

    Hvor mye tørrhumle brukte du? Vi hadde 500g tørrhumle og whirpool på ca 130g om jeg ikke husker helt feil. Oppskriften er Brewdog sin Amarillo IPA, de skriver det samme som jeg valgte på etiketten. Men smakte selvfølgelig før jeg skrev det ned, var masse sitrus smak! :) Takk for det, jeg...
  4. B3nd1k

    To nye etiketter... :)

    Noen ny etiketter :)
  5. B3nd1k

    Kjøper dere gammel humle?

    Er det best å oppevare humle i Frysern eller kjøleskap? Hva med tørrgjær evt?
  6. B3nd1k

    Beer brew 30/60 basic -erfaringer

    Ok, nå bruker vi maltrøret, og ikke silbunnen. Benyttet silbunnen under kok, for å slippe humle i pumpa. Den var ganske tight, var så vidt den kom nedi. Men kan se for meg at om man fester meskeposen rundt kanten, så vil man ungå å få malt nedi vannet. Det har vi slitet litt med noen ganger...
  7. B3nd1k

    Tråden for dumme spørsmål.

    Tror det var oksidering ja, + en far som forkjølt hostet nedi gjæringskaret under flasking... Men hva med diacetyl (var det ritkig) rest? Når skal vi øke temperaturen?
  8. B3nd1k

    Tråden for dumme spørsmål.

    Vi skal etterhvert brygge en Bohemian pils, sist vi forsøkte oss på pils for over 1 år siden så gikk ikke dette bra. åpner fortsatt en flaske i ny og ne, men smaker fortsatt papp/sykdom.. Er det noen som har noen gode råd når det kommer til Pils? Nå har vi kontroll på gjæringstemp, det hadde...
  9. B3nd1k

    Beer brew 30/60 basic -erfaringer

    Bruker du meskepose i BB60 Finn? kan du fortelle litt om evt fordeler for dette?
  10. B3nd1k

    Ny temperaturmåler til BB30

    Sist vi brygget målte vi et sprik på 66grader i bånn (BB temp) og 54 grader i topp, eget termometer.... Dette var med at pumpa sirkulerte under hele mesken.. Not fun.
  11. B3nd1k

    To nye etiketter... :)

    Imperial IPA og en Quadruppel :)
  12. B3nd1k

    Surdeig

    Spennende! Dette skal prøves! :D
  13. B3nd1k

    Surdeig

    Mener ikke å Hijacke tråden din, men jeg har en surdeig starter av økologisk emmermel. Kan man bruke dette til øl? :rolleyes: Hadde vært morro å prøvd :D
  14. B3nd1k

    Hvor kjøper dere honning?

    Nordby shoppingsenter hadde ganske bra tilbud for en uke siden.
Tilbake
Topp