Stoler ikke på Milwaukee Digital Refractometer. Må dobbeltsjekke med vanlig hydrometer, og da er vitsen borte. Finnes det ikke en måler hvor man kan ta prøve av vørter uansett temp, og få riktig OG/SG før gjæring ?
Etter at jeg solgte GF30, og kjøpte Speidel50, for noen år siden, har jeg kun skylt med varmtvann fra springen. Har ikke merka noen forskjell, annet at det tar lengre tid å oppnå kok. Men det er kanskje viktig hva slags varmtvannsbereder man har ?
Tar du av forseglingen og sjekker !? Har vært borti to typer, men etter jeg kjøpte billig regulator på ebay eller ali er problemet borte. Den tar begge. I det siste har jeg bare fått den med den flate tappen
Vanligvis blir det gullende reint med bucket blasteren, men etter siste gjæring, hvor jeg var borte en stund, og vørten ble stående et par uker over tiden, virker det som om det har festet seg et gjærbelegg på den koniske delen av karet. Virker som jeg fikk det vekk nå med ”pbw“ og svamp på rørepinnen
Problemet er at Fermentasaurusen har for liten åpning til at jeg får inn hånda. Bruker flaskebørste på det seigeste før jeg bruker bucket blasteren. Men det er ett tynt lag lenger nede den ikke får spylt vekk. Da har jeg brukt flaskebørste med forlenger. Nå festet jeg en svamp på rørespaden og...
Børste for drill til gjæringskar, f.eks fermentasaurus snub nose. Har sett på nett til drill med løse blå dingser, som sikkert blir slynget ut. Finner den ikke igjen ? Anyone ?
Dahles Deleservice på Dalen i Telemark har innbytteording på 6 og 10 kg Aligal sylindre.
Jeg tror ny full 6 kg koster ca 4600 m/m.
Bytte er over 700kr pluss moms
Egentlig ikke så veldig dumt. Forslag til poløl med litt røyksmak ? Likte godt Haand Nissefar. Fremdeles enkelte pol som har denne. Synd de ikke kan sende seg imellom. Det var en som sa jeg burde prøve noe fra setesdalen, men det er visstnok grusomt. Som å drikke surt bål.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.