Noen smaksprøver fra Systemet. For en godtebutikk asså. Skulle gjerne handla mer, men bommene var nede på grensa på vei bort, så jeg tok ikke sjansen. Selvfølgelig var det pip åpent på vei hjem :mad:
Har vært en tur til fjells, og der har jeg noen gamle ølbokser. Noen Frydenlund Gyllen IPA har nok vært der fra mai 23. De har vært frosset og tint flere ganger, men smaker akkurat like godt. Noen Aass Fatøl fra i fjor derimot har forandret smak. Blitt søtere, men absolutt drikkbart
Jeg har speidel 50 liter, og får ett ”grått” belegg på elementene etter hvert brygg. Bruker pbw, og engangskluter og oppvaskkost.
Synes jeg får av det meste. Tror kanskje bittelitt er igjen på de vanskeligste stedene, men ingen problem ved neste kok. Påvirker nok ikke bryggekvaliteten
Her på gården laget besta til kona slåtteøl med sitron.
Sikkert lite alkohol, men forfriskende sies det
Jeg lager med sitron og ingefær innimellom, og det er meget godt, men husk å drikk opp, ellers går flaska i lufta. Høres ut som et hagleskudd. https://oppskrift.klikk.no/ingefaerol/4429
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.