Nylig innhold av Bjarni

  1. Bjarni

    Vis din kegerator / øleskap!

    Fiksa på den gamle kegeratoren, så nå er tappekranene ikke lengere i døra. Har også fått benkeplate og tavlemaling. Hyllene i døra er revet vekk og erstattet med en whiteboard-plate.
  2. Bjarni

    Speidel 60 l gjæringskar til salgs

    Jeg gikk og målte igjen, jeg har et helt vanlig benkekøleskap og skal jeg vri gjærinsdunken så må jeg løfte den så mye at det er ikke nok høyde :( Takk for svarene men siden den ikke vil passe så må jeg nok stå over. Skikkelig ergelig at det bare er snakk om noen få cm.
  3. Bjarni

    Speidel 60 l gjæringskar til salgs

    Følger denne korken med? Kjøleskapet mitt er Bredde 45.5 x Dybde 35 x Høyde 72. I bunnen av kjøleskapet der korken vill komme er det akkurat 47,5cm Jeg tror jeg skal slå til å kjøpe denne av deg
  4. Bjarni

    Speidel 60 l gjæringskar til salgs

    Kan man ta bort krana og i såfall hvor dyp er den uten kran? Tenkte å ha den i et benkkjøleskap
  5. Bjarni

    Speidel 60 l gjæringskar til salgs

    Er du noen gang i Osloområdet? Jeg kunne tenkt meg den som er firkantet. Har du målene på den, høyde uten gjærlås, bredd og lengde
  6. Bjarni

    SOLGT STC1000+ v1.08

    Ønsker også en om du har!
  7. Bjarni

    Min første Sur-øl

    Et av svarene jeg fikk fra Milk The Funk: Well, they will matter if you try to make a sour/mixed culture beer besides lambic - the sacc will start to break down, creating different and potentially bad flavors. Brett will clean them up and change them over time, which is considered to be a...
  8. Bjarni

    Min første Sur-øl

    Jeg har postet et innlegg på facebookgruppa Milk the Funk og spurt om det er riktig at jeg ikke trenger å fjerne gjærkaka, og fikk til svar at det er korrekt. Så nå har jeg satt carboyene ned i kjelleren for 15 mnd med lagring. Jeg har altså ikke stukket om.
  9. Bjarni

    ØK: CO2 regulator med 2-4 utganger

    Har 2 kg co2 flaske for 750 kr, men er tom for co2. Sagene/Bjølsen i Oslo
  10. Bjarni

    Min første Sur-øl

    har sett meg litt rundt og det er nok smart å stikke om før lagring, det er det i forumene jeg har vært innom har snakket om.
  11. Bjarni

    Min første Sur-øl

    Cantillon lager knallgod lambic, og de har 65% pilsnermalt og 35% hvetemalt. De mesker i 2 timer og koker i 2 timer. Cantillon har ikke bær/frukt oppi før de siste 5-6 ukene (da har den stått i minst 1 å fra før). Det er den informasjonen jeg klarte å få med meg når jeg var å besøkte bryggeriet...
  12. Bjarni

    har noen i Oslo en stump med 12mm kobber-rør å avse?

    Jeg har, tror det er 12 mm. Holder til på Bjølsen.
  13. Bjarni

    Perforert plate til silbunn

    Har du flere igjen?
  14. Bjarni

    Norsk humle og malt fra Bioforsk deles ut

    Jeg ønsker å være med, holder til i Oslo.
  15. Bjarni

    BB60 gen 3 selges - OSLO

    Solgt.
Tilbake
Topp