Hvis det går an å si sånt her på foumet, så begynte jeg ikke å brygge fordi jeg var særlig interessert i prosessen eller alsken ølsorter. Jeg ville ha større mengder billig øl.
Jeg leste meg godt opp i bøker og her på forumet før jeg brygget, og ser ingen alvorlige feil i prosedyrene mine hva...
På slutten ihvertfall gjorde jeg slik: Jeg stakk jeg ikke om, men tappet fra gjæringskaret. Kranen ble kokt før jeg satte ølet. Tappestaven ble tatt i fra hversandre og delene kokt.
Sukkerlaken ble tilført hver flaske med en slik sprøyte man får på apoteket.
Og hvis dere lurer på hvorfor jeg selger disse fine flaskene, så er det fordi jeg gav opp ølbryggingen. Det begynte ganske bra. Jeg øvde meg på noen ekstraktbrygg som jeg kjøpte hos Brygg Selv. Det ble brukbart drikke.
Men så skjedde det noe. Øllet så riktignok godt ut i det jeg tappet det på...
Jeg pantet et par kasser med etikettløse flasker. Du får dem ikke gjennom maskinen, men betjeningen teller opp og gir deg en lapp som du tar med til kassen. Det gjør de i hvert fall der jeg handler.
Men altså, 31 august er siste chance for disse flaskene.
Hei
Hvis noen er interessert i de gode, gamle halvflaskene, har jeg noe jeg vil bli kvitt:
https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=124875490
Det er litt over fem kasser. Fås mot panteverdi for den som henter. Kjøper må ta alt.
Hei.
Jeg brygget et "New Zealand Pale Ale" fra et sånt ferdig ekstrakt-sett. Etter flasking lot jeg ølet stå en uke i et varmt rom - 23 grader tenker jeg. Er det dumt med tanke på usmak?
Jeg hadde noe slikt en gang, om ikke fullt så heftig. Konkluderte da med at det var infeksjon. Det har vært skrevet en del om slikt på forumet. Prøv å søke på gusher.
Takker så mye igjen. Jeg skal foreta målingen neste gang. Neste gang blir ikke før jeg får somlet meg til å kjøpe et kjøleskap. Nå er årstiden slik at jeg ikke klarer å holde romtemperaturen på gjæringstempetatur
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.