Nylig innhold av bkv

  1. bkv

    Solgt/Kjøpt Halvflasker

    Hvis det går an å si sånt her på foumet, så begynte jeg ikke å brygge fordi jeg var særlig interessert i prosessen eller alsken ølsorter. Jeg ville ha større mengder billig øl. Jeg leste meg godt opp i bøker og her på forumet før jeg brygget, og ser ingen alvorlige feil i prosedyrene mine hva...
  2. bkv

    Solgt/Kjøpt Halvflasker

    Ja jeg forsøkte det også. Dessuten smakte øllet vondt
  3. bkv

    Solgt/Kjøpt Halvflasker

    På slutten ihvertfall gjorde jeg slik: Jeg stakk jeg ikke om, men tappet fra gjæringskaret. Kranen ble kokt før jeg satte ølet. Tappestaven ble tatt i fra hversandre og delene kokt. Sukkerlaken ble tilført hver flaske med en slik sprøyte man får på apoteket.
  4. bkv

    Solgt/Kjøpt Halvflasker

    Sukkerlake
  5. bkv

    Solgt/Kjøpt Halvflasker

    Og hvis dere lurer på hvorfor jeg selger disse fine flaskene, så er det fordi jeg gav opp ølbryggingen. Det begynte ganske bra. Jeg øvde meg på noen ekstraktbrygg som jeg kjøpte hos Brygg Selv. Det ble brukbart drikke. Men så skjedde det noe. Øllet så riktignok godt ut i det jeg tappet det på...
  6. bkv

    Solgt/Kjøpt Halvflasker

    Jeg pantet et par kasser med etikettløse flasker. Du får dem ikke gjennom maskinen, men betjeningen teller opp og gir deg en lapp som du tar med til kassen. Det gjør de i hvert fall der jeg handler. Men altså, 31 august er siste chance for disse flaskene.
  7. bkv

    Solgt/Kjøpt Halvflasker

    Det er pant ut august. Nå ser det ut til at de er solgt.
  8. bkv

    Solgt/Kjøpt Halvflasker

    Hei Hvis noen er interessert i de gode, gamle halvflaskene, har jeg noe jeg vil bli kvitt: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=124875490 Det er litt over fem kasser. Fås mot panteverdi for den som henter. Kjøper må ta alt.
  9. bkv

    Tråden for dumme spørsmål.

    Hei. Jeg brygget et "New Zealand Pale Ale" fra et sånt ferdig ekstrakt-sett. Etter flasking lot jeg ølet stå en uke i et varmt rom - 23 grader tenker jeg. Er det dumt med tanke på usmak?
  10. bkv

    Hva gjør man med et øl man hater?

    Det er ølet som skal karboneres. Ikke saften. :-)
  11. bkv

    Hva gjør man med et øl man hater?

    Ikke gjør noe med saften først. Ha oppi litt i glasset som om du lager saft-og-vann. Det blir saft-og-øl.
  12. bkv

    Hva gjør man med et øl man hater?

    Drikk den med Schuß. Prøv bringebærsaft. Har du noe husholdningssaft i skapet, kan du sikkert prøve denne også
  13. bkv

    Overkarbonert eller infeksjon!

    Jeg hadde noe slikt en gang, om ikke fullt så heftig. Konkluderte da med at det var infeksjon. Det har vært skrevet en del om slikt på forumet. Prøv å søke på gusher.
  14. bkv

    Tråden for dumme spørsmål.

    Takker så mye igjen. Jeg skal foreta målingen neste gang. Neste gang blir ikke før jeg får somlet meg til å kjøpe et kjøleskap. Nå er årstiden slik at jeg ikke klarer å holde romtemperaturen på gjæringstempetatur
  15. bkv

    Tråden for dumme spørsmål.

    Takker. Hva bør prøveresultatet være?
Tilbake
Topp