Ønsker å kjøpe 1-2 cornelius fat.
Ble brått behov for flere fat. Henter gjerne i morgen, helst i Oslo området og østover mot Kongsvinger/aurskog
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hey,
Jeg er på samme sted som deg, hel fersk med fat.
Det jeg gjør er å se på gjæringskaret hvor mye jeg har tappet av.
Men det jeg kommer til å gjøre er å gå i fra Star san til saniclean for fat desinfisering, skummer visstnok MYE mindre.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hei og hopp,
Har en Tradisjonell Norsk Juleøl(https://www.olbrygging.no/ølbrygging-as/100353/tradisjonelt-norsk-juleøl-allgrain-ølset-klassisk-juleøl-med-mye-maltsmak) stående til gjæring nå, som har nådd 3 uker i dag. Burde jeg kjøre denne på over 20 grader for å få gjæren til å rydde opp...
Valgets kval :) har en juleøl som jeg lurer på om jeg skal ta CC på, ser det flyter rundt en del gjær. Men kjøleskapet som jeg får tatt CC i har allerede et fat til karbonering. Droppe cc? Eller kan jeg karbonere pale alen i 12 grader i et par dager mens CC jobber med gjæringskaret? Skal fate...
Er vel luft i boblene i Star san? :) men ja, har ikke peiling på hvordan det påvirker vørteren. Har vi ingen kjemiker her a? :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.