Nylig innhold av Fanatic

  1. F

    Samletråd for internettvarp av bryggerinteresse

    Dette må vel være en bra pris. Forkle i kuskinn til 199kr på Rusta: https://www.rusta.com/no/no/forkle-elsaform-p809515510101.aspx
  2. F

    Kalibrering av iSpindle ved fermentering

    Er ikke det enkleste og mest nøyaktige å kaste den oppi et reellt brygg og måle OG og FG med hydrometer og bruke de verdiene i kalibreringen? Forutsatt at den har "offset calibration" av vinkelen fra før.
  3. F

    Modifisering av kokekjele fra Netthandelen

    Anbefaler du å putte SSR og kontrolleren i en ekstern boks i tilfelle? Setos/Rex el.l.? Har en slik Netthandelen med 5-graders intervall.
  4. F

    Automatisk ølbrygger fra netthandelen

    Hvorfor er det ødelagt? Netthandelen pleier å ha bra kundeservice, jeg fikk tilsendt ny maskin da det ene elementet ikke virket, f.eks.
  5. F

    Rensing av glassflasker

    Å skylle flaskene med varmt vann flere ganger rett etter at du har hellet ølet oppi glasset er det beste trikset for å unngå å slite med å vaske flaskene neste gang.
  6. F

    Publikumsfavoritt Rogaland 2018

    Lite action i denne tråden (ingen innlegg siden april) med tanke på at det er om to dager. Er det mulig å få noe info om antall bryggere som er påmeldt etc?
  7. F

    Hopburst humleolje, oksidering og NEIPA?

    https://www.homebrewtalk.com/forum/threads/cannot-overcome-my-hazy-ipa-oxidation-problem.597557/
  8. F

    Hopburst humleolje, oksidering og NEIPA?

    Det er visstnok mengden humle som gjør at den er spesielt utsatt, men om humleolje hjelper vet jeg ikke.
  9. F

    Hjemmebryggerkonkurranse – Tou Pilsner-klone og Norsk pilsner butikk-klasse

    Jeg prøvde meg på en tribute/halvklone da den første "oppskriften" kom. Da brukte jeg Saflager S-23 etter å ha lest om karakteristikkene på AJL1522 som jeg ikke fikk tak i da. Står om S-23: "Den passer for lagere som skal være litt fruktige og ha litt gjærkarakter fra esterproduksjon..." og ser...
  10. F

    Hjemmebryggerkonkurranse – Tou Pilsner-klone og Norsk pilsner butikk-klasse

    Må man bruke originalgjæren og Hallertau for å kunne delta i klasse 1? Eller er det samme hvilken oppskrift så lenge målet er å ligne på originalen?
  11. F

    Savner gode metoder for tapping av humlesaus fra plast gjæringskar

    Bumper denne. Hva er egentlig grunnen til at NEIPA er spesielt utsatt for oksidering? Er det pga havre, hvete eller mengde humle, eller annet? Eller er det bare en myte?
  12. F

    Kjøp av ACE/Klarstein.

    Tror Europris også har denne, men husker ikke om det var 3 eller 4000 den kostet der. I tillegg så har SmartPID-fyren i Italia laget et spesiallaget kit til denne bryggeren, hvis noen vil ha PID med appstyring og greier på den...
  13. F

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Berliner Weisse, kettle sour, muligens med bringebær. Aldri prøvd meg på surøl før, men har lest endel de siste dagene, her inne og andre steder. Noen innvendinger, forslag til endringer? Ca 25 liter batch 1,5kg hvetemalt 2kg pilsnermalt Mesk på 65ish i en time, utmesk på 76, skylling...
  14. F

    Gjærsmak i alen min

    Muligens dumt spørsmål, men behandler du flaska forsiktig og heller rolig i glasset og stopper før bunnfallet kommer med, eller bare pælmer du alt i glasset?
  15. F

    Flasker NM2018

    Du beholder jo dine egne bjørnunger og bruker dem om igjen uansett. Kjøper vel ikke nye flasker for hver batch.
Tilbake
Topp