Er i gang med å planlegge et julebrygg med blåbær og krekling. Jeg hadde tenkt å starte i den andre enden med bærene, nemlig å tilsette bær i mesken? er det noen som har prøvd dette? Ser av denne tråden at aromaen kankje blir borte i kokeprosessen og at jeg derfor bør tilsette bærene i...
Hei Tellef,
Takk for sist.
Angående størrelsen på fatene så har jeg forstått det slik at de ikke bør være for små mtp eikepreget i sluttresultatet. Men, kanskje det er ikke sikkert at et sterk eikepreg bare er negativt? Vin lagres jo i mange år på flasker etter "eikepåvirkning"og eikepreget...
Hei alle som svarer, takk for det!
Espedalen Fjellbryggeri er navnet på Ruten Fjellstues lille bryggeri.
Vi har skjenkebevilling for eget øl og har pr dags dato 4 tilgjengelige øl for servering:
Pale Ale
Bjørkeale - Pale Ale brygget på bjørkesevje i stedet for vann. (Tappet 150 liter sevje i...
Hei!
Har planer om å brygge en Barley-Wine for langtidslagring på eikefat. Er det noen som vet hvor en kan få kjøpt slike fat?
Har både nye og brukte fat i tankene.
Hilsen
Fjellbrygger
Espedalen Fjellbryggeri
870 moh
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.