1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Mørkt Hveteøl

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av Fjellbrygger, 19 Jul 2007.

  1. Fjellbrygger

    Fjellbrygger
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hei!
    Er det noen som har en go oppskrift på en mørk hveteøl?

    Espedalen Fjellbryggeri
     
  2. Espen Lothe

    Espen Lothe
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Florø
    Her er ei oppskrift til ein god dunkelweizen.

    OG 52-55 FG 12-15 25-30 liter ca 17 IBU ca 5% alkohol

    3,1 kg Kveite malt
    1,8 kg Lager malt
    0,5 kg Münchener malt
    0,5 kg Cara-Münchener malt
    0,075 kg Sjokolade malt

    Forsukring ved 67 grader i 60 min

    14g Nordbrauer Pellet 10 % 90 min
    15g Hallertauer Mittelfrüh Hel 4,4 % 5 min

    Wyeast 3068 Weihenstephan Weizen. Gjæring ved 18-20 grader.
     

Del denne siden