Nylig innhold av Icecold

  1. I

    Whirlpool(virvel) i mesketank

    Er ikke et klokt hode. Ikke kan jeg komme med innspill heller. Lurer på det samme som deg. Noen som vet?
  2. I

    Herms-rør

    Er det ikke fare for at den kan fryse i stykker med vann? Sent fra min LG-D855 via Tapatalk
  3. I

    Herms-rør

    Litt forskjell på brukt og brunt, men uansett, iveren var stor og alternativene få. Blir ikke brukt igjen, okke som. Pen coil du kveilet. Hvor mye vørter "håndterer" du med denne?
  4. I

    Herms-rør

    Jeg har måttet krype til korset og gi meg. Etter timesvis med varming, banking, luft, vann osv. innser jeg at jeg ikke vil få god gjennomstrømming i coilen. Måtte seff kutte den opp for å se innvendig. Forkullet sukker all over. Burde sikkert kjøpt noe ferdig, men "veien er målet", så i morgen...
  5. I

    Herms-rør

    Jeg har nettopp brukt sukker. Gikk fint å dreie rundt ett 75 mm rør. Sliter som h.... med å få det ut. Etter å ha ristet ut det som lar seg gjøre har jeg prøvd med vann og gassbluss for å smelte det ut. Fortsatt en del igjen, men det skal ut, samme f.
  6. I

    Spørsmål angående herms brygging

    Hva med å varme opp det vannet du skal bruke til mesken i kokekaret? Da har man tid til å varme opp skyllevann i en mindre HLT?
  7. I

    Bruke platekjøler til HERMS? Og et par andre HERMS-spørsmål

    Tenker i samme baner. Begynner det å ta form? :)
  8. I

    En amatør trenger tips....

    Flott. Tusen takk for innspill. Virkelig nyttig. Sent fra min LG-D855 via Tapatalk
  9. I

    En amatør trenger tips....

    Takker. Her må jeg vist justere... . Tenkte to gassvarmere. Har hele tiden tenkt paralleller til netthandel-bryggeren, varme opp under meskekaret. Etter mesking, skylle ut, mens jeg pumper over til kokekaret, flytte ett bluss dit for så å koke, så kan jeg tømme/rengjøre meskekjelen mens det...
  10. I

    En amatør trenger tips....

    Hei! Etter å ha brygget litt på en 20-liters netthandel sak, har jeg lyst til å prøve å bygge meg et enkelt bryggeri. Ber om tips, slik at jeg unngår opplagte feilkonstruksjoner. Bryggeriet bygges av varmtvannsberedere. 3 kar - 1 skyllevann (30 liter), 2 mesking (95 liter), 3 koking (80liter)...
Tilbake
Topp