Nylig innhold av Jahn Harald Bull

  1. J

    Til Salgs Flasker

    OK - Holder de av. Snakkes tirsdag Igjen: 1+ kasse med 0,355 fra brooklyn brewery 2-3 kasser med danske 0,33 flasker fra danmark 1 kasse 0,5 med div 9 stk 0,75 - kinn og champagne 1 tom kasse 0,3 / 24 stk
  2. J

    Til Salgs Flasker

    Rydder unna kasser som er rene og ganske rene 2 Kasser 0,3 fra bryggselv 1+ kasse med 0,355 fra brooklyn brewery 2-3 kasser med danske 0,33 flasker fra danmark 2 kasser 0,5 fra bryggselv 1 kasse 0,5 med div 9 stk 0,75 - kinn og champagne 1 tom kasse 0,3 / 24 stk Tenker 50,- per kasse Vipps...
  3. J

    Amylase til Brut IPA

    Brukte den hos Brewshop og min stoppet på 0.997. Tilsatt sammen med tørrhumling https://brewshop.no/produkt/ravarer/tilsetning/annet/amigase-mega-l-10ml-115g
  4. J

    Solgt/Kjøpt Flasker til "salgs" + 5 kasser

    Har ryddet opp i flaskelageret og må få unna 4 poser(ikea). Noen er fortsatt med etiketter, men de fleste er fjernet. Pris for flasker: 4 stk nye ikeaposer 5 kasser går for 70 per stk. Disse er med brygg selv logo
  5. J

    Erfaring med BacBrewing produkter?

    Har kjørt mye langtidsmesk den senere tiden. 6-8 timer om natten eller om dagen. Da blir det bare en stor åpning med fri flyt av vørter når jeg tar en titt før røring en siste gang før skylling Det beste er å røre også noen ganger slik at gjennomstrømningen går bedre. Tenker at det er bedre med...
  6. J

    Erfaring med BacBrewing produkter?

    Jeg gjør faktisk det motsatte :). Skal testeut 1,5 nede og 0.9 oppe. I tillegg så har jeg en silikonkant som holder plate og filter sammen
  7. J

    Erfaring med BacBrewing produkter?

    Har opplevd det samme, men da rørte jeg rundt i røret og godt ned mot risten. Da ble det grøt som satt fast. Nå rører jeg ikke mye ned mot bunnen og skylling fungerer bra
  8. J

    Kveik i gjæringsfat etter stormgjæring -temperatur?

    Her kommer gjæringstemp fra templogg.no. Har en kald kjeller som gradvis nedkjøler etter at jeg skrudde av både panelovn, varmeplate og tok vekk soveposen fra gjæringskarret. Tror mye var ferdig. Kveiken gjør jobben raskt
  9. J

    Kveik i gjæringsfat etter stormgjæring -temperatur?

    Testa kveik tidlige i vinter. 2 dager på 38 grader, ned til 20 grader, tørrhumling på dag 3, inn i kjøleskap på dag 6, flasket dag 7. 2 uker til karbonering på varmekabler i 2 uker. Var en American IPA som ble helt ok
  10. J

    mais i Speidel

    Slet selv med denne Nippon lager. Måtte avbryte/løfte opp på slutten av utmesk på 78. Rørte rundt, på med filter og 1 minutt senere kom spruten i lokket på speidelen. Har filter fra BacBrewing.com Blir ikke flere slike ris øl på meg :(
  11. J

    "Automatisk flaskefyller"

    Ser genialt ut og kreativt ut. Er det overtrykk som gjør at du får fylt flasker? Stikker du om samtidig eller er det ferdig etter omstikk? Kan det gå med 2 fyllere?
  12. J

    Erfaring med BacBrewing produkter?

    Måtte prøve ja. Landet på 1.072. Start med litt mindre vann. Blir mye malt. Ser også at vannstrømmen opp ikke er så bra når du har så mye malt. Tror jeg rørte 3-4 ganger. Da var det ganske hardt på toppen.
  13. J

    Erfaring med BacBrewing produkter?

    Har kjørt 7,6kg med settet til 7 Fjell Svartdiket. Fikk OG på på litt høyere enn oppskrift. Mulig litt lite vann til skylling da jeg har bare 10L kjele med skyllevann. Jeg bruker da YID på toppen og orginal disk opp ned samt 1,5 filter på toppen. Blir mye filtre og disker som må ut før jeg rører.
  14. J

    Sortering/Oppbevaring av ølkorker.

    Bruker nå bare hvite korker med små runde klistremerker på toppen. Kjøpt disse: http://www.nortea.no/Shop/Product/Movables-avtagbar-etiketter-rund-25-ark-%C3%9820-(2400-stk)/4386 Og lager fint design på denne siden...
Tilbake
Topp