Noen som har tips til bryggerier i størrelsen 150- 300 l? Hvem leverer det beste mtp pris og funksjonalitet? Har selv hatt 200 l speidel, har nå 50 l speidel. 50 literen blir for lite.
Noen som har modifisert 50 l speidel? Tenker på om det er mulig å sveise på forlengelser av slve bryggekjelen...
Måtte tappe en for å smake, den har faktisk bedret seg en smule, men smaken er en anelse gjær.. Tror jeg skal la den stå noen uker til, kanskje den blir ok??
normalt har jeg pleid å meske ut med 72 grader i 15 min og 78 i 10 min, hva blir effekten av å kun meske ut ved 78 grader i 10, altså kutte ut trinnet på 72?
hva tyder det på når ølet er grumsete og har en liten usmak?
Brygget en irish pale ale, rakk ikke å lage gjærstarter så jeg pitchet 5 pk whitelabs irish ale i 60 liter, hadde i gjærnæring og luftet vørter med pumpe, gjæret på 20 grader i 7 dager, senket temperatur til 15 grader i 4 dager før...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.