Hei og god dag
Jeg slenger meg litt inn i denne gamle tråden. Har jeg forstått det riktig om en kan ha et AS hvor en tegner avtale om lisensproduksjon med et bryggeri, selge produktet videre til butikk en har avtale med (f.eks Eurospar), uten at dette krever noen spesiellt tillatelser fra...
God morgen
Jeg har hatt strømbrudd i natt, gjærer en saison med OG: 1.054, Gjærtype; WLP568. Siden jeg hadde strømbrudd så har kjøleskapet stått med en temp på 13*C inatt og når jeg sjekket brygget så hadde de gått fra en 24*C til 16*C. Vil dette påvirke brygget i stor grad? det har stått til...
Hei
Jeg brygget en saison hvor jeg la til 40g appelsinskall.. Når jeg tømte over brygger på gjæringsdunk så fulgte det med noen biter appelsinskall i gjæringsbøtten.
Kan dette skape infeksjon når de blir liggende over tid?? Ble litt skeptisk her...
Setter pris på hurtig svar!
Mvh KB
Hei igjen
Jeg skal snart flytte til nytt hus hvor det er mindre bryggemuligheter enn slik jeg har det nå. Vuderer da å kjøpe enten speidel 10 eller speidel 20 for å brygge på kjøkken benken.
Kan noen svare på erfaringer med å brygge på en Speidel 10 ? Hvor mange liter i gjærspannet sitter du...
Testet den Brooklyn saison (1/2 ale), må si den falt i smak... kan skjønne enkelte syns de kan bli litt spesiellt men jeg likte den og kommer til å kjøpe den flere ganger. Kommer dog til å være litt tilbakeholden på mengden da jeg ikke vil overdrive. Skal være en leskende saison dette her.
Batch size (L)
Er dette det en setter til gjæring eller er dette det en sitter igjen med etter flasking?
Om jeg f.eks setter 25L til gjæring og jeg ender opp med 22L på flaske (3L i manko på trub og rester). Er det fremdeles 25L som er batch size?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.