Er dette en grei French Saison oppskrift?
3,90 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) 68,9 %
1,20 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) 21,2 %
0,41 kg Munich Malt (17,7 EBC) Grain 7,2 %
0,15 kg Cara-Pils/Dextrine (3,9 EBC) 2,7 %
22,00 g Aurora [7,70 %] - Boil 60,0 min Hop 19,0 IBUs
11,00 g Tettnang [3,80 %] - Boil 60,0 min Hop 4,7 IBUs
Estimated Post Boil Vol: 21,25 l and Est Post Boil Gravity 1,064 SG
French Saison Wyeast Labs #3711
3,90 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) 68,9 %
1,20 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) 21,2 %
0,41 kg Munich Malt (17,7 EBC) Grain 7,2 %
0,15 kg Cara-Pils/Dextrine (3,9 EBC) 2,7 %
22,00 g Aurora [7,70 %] - Boil 60,0 min Hop 19,0 IBUs
11,00 g Tettnang [3,80 %] - Boil 60,0 min Hop 4,7 IBUs
Estimated Post Boil Vol: 21,25 l and Est Post Boil Gravity 1,064 SG
French Saison Wyeast Labs #3711