Nylig innhold av Knut

 1. K

  Kegerator og støy

  Det er sikkert en god løsning med tanke på lyd Men må også tenke på størrelse og utsende. Hva slags fryser brukte du som utgangspunkt for bygging av keezer? Vet du om det fins ferdige byggesett for keezere slik som det er for kegeratorer?
 2. K

  Kegerator og støy

  Takk for svar alle tre Er det noen på forumet som har erfaring med kegeratoren til Mangrove jacks så hører jeg gjerne fra dere.
 3. K

  Kegerator og støy

  Det hørtes ikke bra ut. Jeg vet heller ikke om det er gjort noen forbedringer på de nye modellene med tanke på lyd, men takk for svar.
 4. K

  Kegerator og støy

  Jo det gjorde du. Takk for svar! Mulig jeg formulerte meg litt dårlig, lurte egentlig på om du eller noen andre her på forumet har hatt problemer med surkle lyder på X serien til Keg Land. Da jeg mener å ha hørt noe om det før.
 5. K

  Kegerator og støy

  Hva som er mye støy og hva som er lite er litt vanskelig og vite, men hører noen si at det er noen rare surkle lyder i serie X til Kegland, men det er fristende å kjøpe den da den har plass til fire fat. Lurer på om noen har erfaringer med Keg King sin kegerator?
 6. K

  Kegerator og støy

  Jeg er ute etter å kjøpe meg en kegerator som bråker minst mulig. Jeg ønsker helst ikke å bygge en selv fra kjøleskap eller fryser. Jeg har sett på disse tre variantene. 1. Keg Master X fra Kegland, som selges av Brygg selv. 2. Kegerator fra Mangrove Jacks, som selges av Strømmen hjemmebrygg...
 7. K

  Spedel Braumeister Plus 20 liter

  Fikk delt den, men måtte frem med skrustikke,hammer og en plankebit. Alt var gullende reint så det var nok ikke nødvendig å gjøre dette. Nå ligger delene å koser seg i varmt pbw vann for sikkerhets skyld Tipper det er lurt å bruke litt cip-film når dette skal klemmes sammen igjen.
 8. K

  Spedel Braumeister Plus 20 liter

  Dette er krana mi. Jeg klarer ikke å få dratt ut håndtaket fra den hvite plast hylsa. Da må jeg sette den i skrustikka å slå med en hammer, men er redd for å ødlegge eller enne opp med en kran som ikke er tett.
 9. K

  Spedel Braumeister Plus 20 liter

  Må få spørre dere dreven speidel brukere. Skru av krana fra kjelen er lett, men demonterer dere krana i flere deler ved vask slik man gjør med kranene på gjæringskar. Hvis ja hvordan får dere det til?
 10. K

  Verdens beste bryggekalkulator

  Takk for svar Tror nok jeg har sett den lista der før. Uten å bli så mye klokere av det. Det jeg lurte på er om det i praksis er noen forskjell å bruke gratis utgaven eller premium. Det er sikkert noen av dere som har prøvd begge deler. Om jeg får API access det sier ikke meg så mye
 11. K

  Verdens beste bryggekalkulator

  Hei Jeg har stort sett klart meg med å følge oppskrifter, men bruker gratis versjonen av Brewfather noen ganger. Hvilken fordeler er det med å oppgradere til premium?
 12. K

  Har noen i nærheten gjær? Lillehammer

  Hei Jeg har noen poser med US 05 i kjøleskapet. Jeg er på hytte på Musdalsetra i Øyer.
 13. K

  Når tilsettes maltodextrin ?

  Hei Jeg er også en fersking som brygger. Tenkte jeg skulle prøve meg på en Earth Kveik fra Haandbrygeriet slik du har gjort. Jeg lurer på tre ting. 1 Brukte du gjærnæring? 2 Hva slags vannlås brukte du? 3 Blei ølet godt God Jul Hilsen Knut
Topp