Nylig innhold av laha

  1. laha

    saga craft beer ipa fra Europris.

    Prøvde denne og det er et greit ekstraksett. Droppet sukkeret som var med i pakken, og brukte US-05 i stedet for medfølgende gjær. Ølet lukter bedre enn det smaker. Men bevares, det er drikkende. Men det merkes at det er ekstraktbasert, synes jeg.
  2. laha

    Samles for å teste usmaker i øl?

    Jeg og en kompis som også er medlem er med.
  3. laha

    Tabletter vs Irish Moss

    Jeg syns for min del at protafloc fungerer bedre enn irish moss.
  4. laha

    Mesking og vannmengde. Biab.

    Mesker stort sett på "vanlig" måte(75% effektivitet), men har i det siste brygget mer i BIAB-style. Da har effektiviteten økt til mellom 80 og 84%. Mesker med en vannmengde som gjør at jeg fyller kjelen på 36 liter, ofte godt over 4l/kg malt. minimalt med skylling er målet i disse tilfellene...
  5. laha

    Tilbud på Igloo på seasea

    Mange takk for tipset  :skitbra:
  6. laha

    EXTREM Nybegynnerfeil.

    http://forum.norbrygg.no/index.php?topic=12250.0
  7. laha

    3 stk Faucet extencions selges

    en solgt, to igjen..
  8. laha

    3 stk Faucet extencions selges

    Hei. Aner ikke hva slags kraner de passer i, det stod kun US Faucets på homebrewstuff så jeg i ettertid av min bestilling der. Mulig de passer i "kina-kraner" også.. Uansett så er ytterdiameteren 12,5mm.
  9. laha

    3 stk Faucet extencions selges

    Selges pga at de ikke passet i Perlick-kranene mine. Rustfrie og ubrukte. Kjøpt fra homesbrewstuff.com. 80 kr/stk eller 200 for alle tre, evt frakt dekkes av kjøper. Mvh Lars
  10. laha

    Komplett utstyr til gjærstarter selges

    :skitbra:
  11. laha

    Flaske Imperial Stout

    Regner med det var gjærmengde du tenkte på, det er jeg faktisk ikke sikker på. Jeg har aldri tilsatt ekstra gjær før i forbindelse med flasking, dette lurer jeg på selv også. Sikkert noen som vet...?
  12. laha

    Flaske Imperial Stout

    Hei. Jeg foretrekker ikke så mye kullsyre i Imperial Stout's, så jeg karbonerer med 4,5 g farin pr.liter. Brygget en Imperial Stout (OG 1096, og WLP 013) i februar i fjor, gjæra var tydeligvis helt utslitt for det ble null kullsyre i den. Selv om den stod lenge til karbonering, ihvertfall en...
  13. laha

    Belgisk hveteøl Wit

    Har kun erfaring med WLP 400 og det er vel så og så samme gjæren. Dette er en gjærtype som jobber tregt. Hvis jeg husker rett så tappet jeg min Wit etter mellom 3 og 4 uker. Prøv å øk tempen et par grader til, kanskje det blir litt fortgang på gjæringen da.
Tilbake
Topp