Jeg har bare kjennskap til iboel, så jeg kan ikke sammenligne.
Iboel fungerer meget bra, det skummer ikke. Jeg tapper selvfølgelig alltid fra kjøl.
Både purging og tapping er meget enkelt.
Jeg monterte min på kjøleskapdøren, det tror jeg ikke den er beregnet for? Det er hvert fall veldig...
Jeg brukte medfølgende eske, en mangrove jack varmeplate, regulert av en ink bird. Holder fint 18 grader ute i garasjen. Det er ganske stabilt 15 grader i garasjen så det er ikke allverden til jobb den varmeplaten har.
Hehe, jeg koblet inn brewtools av en eller annen grunn.
Jeg kunne godt tenkt meg å kjøpe skjøtekoblinger slik at jeg kunne hatt panelet montert fast på veggen. Da hadde det også vært mye enklere å koble av ett element.
En liten oppdatering her.
Jeg brygger nå ett ferdig blandet sett på det korte maltrøret, og 60 minutter mesketid.
Jeg får akkurat samme verdi som da jeg mesket hele natten. Jeg skulle gjerne hatt mulighet til å bruker mer skyllevann, men minimum mengde meskevann er 31 liter (for å dekke...
De lignet veldig på mine, noname kjøpt på ebay for maaange år siden. Ølbrygging hadde de også på den tiden.
Du skal bare passe på at du får shank tilegnet kran med flow controll.
Slik som denne
https://www.olbrygging.no/nukatap/101669/nukatap-shank-100mm-med-slangenippel-rustfritt-st%c3%a5l
5 cm er jo mer enn nok isolasjon. Det jeg siktet til er for isolering veldig overkill, men det var en veldig grei måte å få ett skikkelig tett lokk på. Om du bruker det som frys, eller kjøleskap bestemmes av hvilken vei du snur det ;) Fordelen med isopor er at du kan bygge det akkurat slik du...
Det eneste sikre med gardena er at den kommer til å lekke. Du kommer sikkert ikke til å gjøre det, men den krana hadde jeg glemt å stenge... på et eller annet tidspunkt.
Jeg ville spurt en rørlegger om å sette inn en skikkelig kran og kobling. Jeg ville hvert fall ikke hatt en gardena...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.