Det mest imponerende (eller skremmende) er at det er mulig å ha en flaske øl stående i kjøleskapet på kjøkkenet i årevis. o_O Jeg klarer med et nødskrik å vente til den har nådd ønskelig temperatur
I pilsen jeg nå har til gjæring var jeg nådd 75% alt på dag 5, så da kunne jeg hevet temperaturen alt da? Da rekker jeg både den og gjerne en kald kræsj innen to uker
Okay. Brygging i leilighet har et par utfordringer mtp plass og tid, så det er litt tilpassinger som må til. Har kneket plass til ett gjæringsskap som jeg helst da ikke vil okkupere for lenge av gangen :)
Fellesgarasje er et dårlig alternativ, men har en bod i nabobygget som holder jevnt 8-12...
Dette allgrain-settet har jeg også kjøpt inn et parti av.
Har lagt den inn i Brewfather og ser at den da i utgangspunktet ligger med en pH på 4,40. Jeg må klikke meg opp til 10 gram natron før jeg er i mål. Eller er det noe jeg har misforstått?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.