Nylig innhold av Øyvind T.

  1. Øyvind T.

    Solgt/Kjøpt Glassballonger selges billig (Bergen)

    300 for begge om noen kan hente snarlig
  2. Øyvind T.

    Solgt/Kjøpt Glassballonger selges billig (Bergen)

    Er ikke helt sikker. Mer enn 20l, mindre enn 30l :
  3. Øyvind T.

    Solgt/Kjøpt Glassballonger selges billig (Bergen)

    Hei, selger 2 glassballonger for gjæring og eller lagring. Knall om en vil sette neste års juleøl allerede nå eller om en ønsker å få igang den surøl-soleraen en alltid har tenkt på. 500,- for begge. 300,- per stk. Betaling på vipps. må hentes av åpenbare årsaker. 5067 Bergen
  4. Øyvind T.

    Til Salgs Perlic-kraner

    Kjøper gjerne et par om du kan sende
  5. Øyvind T.

    Glassballong

    Selger klar glassballong. Usikker på volum, sikkert "vanlig" type 25L. Med svart stålbur. 200kr. Må hentes på Landås i Bergen. Sent fra min EVA-L09 via Tapatalk
  6. Øyvind T.

    Solgt/Kjøpt 50L kjele, induksjonstopp, kjøler og pumpe.

    Tipper det kan sendes for 270kr.
  7. Øyvind T.

    Solgt/Kjøpt 50L kjele, induksjonstopp, kjøler og pumpe.

    notert, ikke aktuelt foreløpig.
  8. Øyvind T.

    Solgt/Kjøpt 50L kjele, induksjonstopp, kjøler og pumpe.

    Selger følgende: 50L kjele i rustfritt. Med kran og hurtigkobling. Induksjonstopp SARO 3500w Speidelpumpe med hurtigkoblinger Hjemmelaget kobberkjøler med 2 spiraler som går mot hverandre, meget effektiv. Meskepose som er bestillt til målene på kjelen fra biabbrewing.com Samlet pris 3000,- Må...
  9. Øyvind T.

    Utgjæring på kommersielle brett-kulturer

    Hva med å isolere selv fra geuze?
  10. Øyvind T.

    Mulig det dummeste spørsmålet her sålangt...

    Vørter blir utsatt for kald høst/vinterluft som inneholder ulike villgjær og bakterier som gjærer vørteren i en lengre periode (1-3 år stort sett). Resultatet blir surøl, lamib, geuze, etc.
  11. Øyvind T.

    Resultat av 2-3 timers mesking?

    Det er ikke snakk om alfa eller beta glucose, dette er ulike versjoner av glucosemolekyler, forskjellen mellom dem er ikke relevant for mesking (så vidt jeg kan finne ut) men alfa og beta amlyase, som er enzymer som gjør det sevland forklarer.
  12. Øyvind T.

    Resultat av 2-3 timers mesking?

    høyere utgjæring og (kanskje) noe bedre effektivitet
  13. Øyvind T.

    Er Belle Saison Saccharomyces Cerevisiae var. Diastaticus?

    aldri hørt om før. http://homebrewingfun.blogspot.com/2012/11/yeast-project-ram-4.html
  14. Øyvind T.

    Innspill på oppskrift på Kinn Voodoo

    Har tenkt at Voodoo har en ganske mye mørk malt til svart ipa å være, noe tjukkere munnfølelse også. Har smakt den to ganger, sist igår.
Tilbake
Topp