Nylig innhold av Per Berge

  1. Per Berge

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Ja nå er det 30% co2 i de patronene så noe skal det jo på. Tenkte bare att da slapp en hvertfall tenke på oksydering
  2. Per Berge

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Nei det er det jeg har begynt å tenke også
  3. Per Berge

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Nei det var en som nevnte att han hadde gjort det på den videoen jeg la ut tidligere
  4. Per Berge

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Nå har jeg kjøpt inn det jeg tydeligvis trenger til min Irish Stout. Så har jeg noen spørsmål. Først hvor lang modningstid skal en irish stout ha ? Det andre er att jeg skal fate denne batchen og har fått noen instrukser om å kjøle øllen til 2 gr C, ha i 2 bar og la det stå ett døgn før jeg...
  5. Per Berge

    Deilige bilder!!!

    Det kom ett tips på den videoen jeg la ut
  6. Per Berge

    Deilige bilder!!!

    Da har jeg gjort en handel mtp denne irish stout jeg har brygga. Blir spanande dette ;)
  7. Per Berge

    Deilige bilder!!!

    Det blir vel noe investeringer igjen da etterhvert skjønner jeg ;)
  8. Per Berge

    Deilige bilder!!!

    Aha, trudde ikke jeg skulle ha i co2 først jeg så den takker jeg for ;)
  9. Per Berge

    Deilige bilder!!!

    En kompis av meg har en slik han kom med. Den skal vi prøve med den Guinnish batchen jeg har gående. Denne har ei nitrogen patron inn toppen som vi da åpner når vi ska teste øllet. Tar 3 liter-. Noen som har erfaring med slike ?
  10. Per Berge

    Tråden for dumme spørsmål.

    Flere som ble født med "finmotorikken fra helvete" skjønner jeg :D
  11. Per Berge

    Tråden for dumme spørsmål.

    Den la jeg til i lista mi å ska jammen vurdere sjøl ;)
  12. Per Berge

    Tråden for dumme spørsmål.

    Den kakeøllen du tenker på er vel noe som skal lagres over tid, gjerne ett år og vel det slik jeg kjenner til det. 10,5 % ABV tilsier det meine jeg
  13. Per Berge

    Stigningstid på gjærprofil

    Dette skjønte jeg kke hva du mente ? Jeg stilte inn på 18 gr, da jeg satte inn gjærkarret
  14. Per Berge

    Stigningstid på gjærprofil

    Så rett fra 18 til 21 på dag to om da gjæringa har begynt ?
Tilbake
Topp