I en irish stout jeg nå driver å brygger er det oppført 4 dager stigningstid fra 18gr til 21. Men er det da slik att disse fire dagene er i tillegg til de dagene som er oppført eller skal jeg kustere opp litt etter litt fra dag 2 ?
Jeg hadde en batch som jeg trodde ikke kom igang med gjæringa. Viste seg jeg hadde vært slitt slurvete da jeg satte på lokket, så når det var ordentlig på plass bobla det i vilden sky. Målte G og den hadde gjæra som den skulle.
Er 34/70 jeg bruker på Bohemian Pilsner. Eneste som har gått galt for meg på alle de snart 40 batcher var den som fikk med seg 2-3 dl med chemsan og vann :rolleyes:
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.