Nylig innhold av Per Berge

  1. Per Berge

    Tråden for dumme spørsmål.

    Den la jeg til i lista mi å ska jammen vurdere sjøl ;)
  2. Per Berge

    Tråden for dumme spørsmål.

    Den kakeøllen du tenker på er vel noe som skal lagres over tid, gjerne ett år og vel det slik jeg kjenner til det. 10,5 % ABV tilsier det meine jeg
  3. Per Berge

    Stigningstid på gjærprofil

    Dette skjønte jeg kke hva du mente ? Jeg stilte inn på 18 gr, da jeg satte inn gjærkarret
  4. Per Berge

    Stigningstid på gjærprofil

    Så rett fra 18 til 21 på dag to om da gjæringa har begynt ?
  5. Per Berge

    Stigningstid på gjærprofil

    I en irish stout jeg nå driver å brygger er det oppført 4 dager stigningstid fra 18gr til 21. Men er det da slik att disse fire dagene er i tillegg til de dagene som er oppført eller skal jeg kustere opp litt etter litt fra dag 2 ?
  6. Per Berge

    Norsk juleøl for jula 2025

    Jeg yazza den opp litt i fjor. Mulig det ble vel mye julete da
  7. Per Berge

    Norsk juleøl for jula 2025

    Ja her brygges Finn sin clone av KINN Julefred hvert år, og med sukses. Godt du minna meg på att det er tiden for å brygge juleøl igjen nå Finn
  8. Per Berge

    Deilige bilder!!!

    :D :D :D
  9. Per Berge

    Tråden for dumme spørsmål.

    Jeg hadde en batch som jeg trodde ikke kom igang med gjæringa. Viste seg jeg hadde vært slitt slurvete da jeg satte på lokket, så når det var ordentlig på plass bobla det i vilden sky. Målte G og den hadde gjæra som den skulle.
  10. Per Berge

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Er 34/70 jeg bruker på Bohemian Pilsner. Eneste som har gått galt for meg på alle de snart 40 batcher var den som fikk med seg 2-3 dl med chemsan og vann :rolleyes:
  11. Per Berge

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Blir veldig mange turer for å justere temp da. Men det får en bare tåle ;)
  12. Per Berge

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Jeg heller den oppi gjærkaret uten noe røring på dag 7 etter jeg tar ut tørrhumla. Har aldri kokt mango pure. Men det er nå bare min metode
  13. Per Berge

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Det har jeg aldri tenkt over, men det er kanskje ett poeng det ? Justere ned min Bohemian Pilsner fra 19 til 5 grader med en gang jeg.
  14. Per Berge

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Tenkte meg det var noe sånn ja ;)
Tilbake
Topp