Gå for det. Etter jeg kjøpte meg motstrømskjøler letta det tida på fullført brygging enormt. Nesten så du kan tappe rett ut med en gang. Litt ann på hva du brygger selvsagt. Jeg lar den gå å sirkulere ei stund ca 15-20 minutter så jeg ser bunnfallet roer seg
Meine jeg har smakt og likt øl med svartsurbær tidligere. Har gått tur i nabolaget til jentungen og der er det en bolig med slike bær. Har tenkt spørre dem om å plukke for å teste i øl.
Nå har jeg brukt slurry av den som er minst ett par mnd gamle uten problemer. Denne har nok vært brukt noen ganger så det kan være noe der. Jeg leste du nevnte 2 uker maks i en tidligere post. Å nå får jeg jo endelig begynt med starter så det skal bli intersant ;)
Hatt ett par pilsner batcher jeg brygga på lørdan som var vrange å få igang. Men på mandag begynte ting å skje. Står i fermskap på 10 C, å skal få ett par dager ekstra før jeg øker temp iht oppskrifta
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.