Nylig innhold av RuneH

  1. R

    Til Salgs Silbunn til Speidel 20

    Hei. Klarte å rote den vekk i garasjen og fant den igjen først etter at vi hadde kjøpt ny:)
  2. R

    Til Salgs Silbunn til Speidel 20

    Selges, som ny.
  3. R

    Stuck fermentation - Tilsette Brett/Lacto ?

    Ja alltid gøy med feil målinger☺Nei målingene er gjort med nytt hydrometer og den søte smaken støtter og at målingen er korrekt.
  4. R

    Stuck fermentation - Tilsette Brett/Lacto ?

    Her er oppskrifta vi brygga etter: Uxi Bock Style: Bock Brewer: UXI Bryggeri Statistics Volume:47 liters Boil Volume:55 liters OG:1071 BG:1061 FG:1022 Colour:38 EBC (Brown)Bitterness:22 IBUBU/GU:0.3 Fermentables Munich Malt 20 EBC 20EBC 8280g Pilsner Malt 3 EBC 3EBC 3600g Cara...
  5. R

    Stuck fermentation - Tilsette Brett/Lacto ?

    Takk for gode innspill! Frister nok mest å prøve brett, blir eit spennende eksperiment uansett om det blir bra eller ikkje.
  6. R

    Stuck fermentation - Tilsette Brett/Lacto ?

    69 grader er høg temp men ikkje unormalt for bokkøl for å få restsødme. OG var 1071 og vi brukte Mangrove Jack Bohemian Lager. Ølet smaker godt, men er for søtt.
  7. R

    Stuck fermentation - Tilsette Brett/Lacto ?

    Hei. Har eit bokkøl som har gjæret ned og stoppet på SG 1029 ved hjelp av lagergjær. Ideelt skulle dette gå ned til ca 1020. Har prøvd de fleste standard triks som temperatur, suspensjon av gjær sediment etc, samt: - Tilsette US 05 og auke temp - Ingen endring i SG. - Tilsette sukker - Gjæring...
  8. R

    Ønsker og kjøpe Ølfat

    Hei. Ein av mine medbryggere har to 18L bryggerifat til salgs (Bergen vest). Send Pm om du er interressert.
  9. R

    Varmt vann rett fra bereder

    Har du PEX (rør i rør system i plast) er dette sikkert ikke noe stort problem, men det er ikke anbefalt å bruke varmtvann fra bereder til matlaging/drikke dersom du har kobberrør i huset. Dette pga utskilling/utfelling av kobber og andre metaller (fra lodding og kranpakninger etc.), noe som kan...
Tilbake
Topp