Det mest vanligste her er å bruke corneliusfat, de er litt mindre(9,12&19liter<-mest vanlig med 19liter).
De er litt dyre nye, men brukt kan man få de ganske rimelige. sjekk feks http://www.malzmuehle.eu/ som selger brukte fat når de har det tilgjengelig. Der er det rimelig og frakta er ikke så gæli heller
Det er mange som bruke større fat som du ønsker, men jeg syntes de ihvertfall er supert med corneliusfat
Hva skal du bruke de til? Om du skal bygge om til kokekar kommer du ikke langt med cornelius.
Ettersom jeg har forstått er de fleste utestedene behjelpelige med å gi fra seg tomme fat mot at du betaler panten (300,-)
Etter hva jeg skjønte da jeg stilte spørsmålet her, er at den største forskjellen ligger i størrelse og kobling. De vanlige ølfatene bruker da g-kobling. Var også noen som mente at de var vanskeligere å rengjøre, uten å utdype dette noe.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.