sitter å driver med mesk atm å prøver å lese meg litt opp på bringebær i øl. ser alle anbefaler å hive de i etter stormgjæring.. men hva er ulempene ved å hive dem i ved kok ? vil ikke ha for dominerende smak. så kun 0.4 kg på 25 liter
Regner med det er litt far fetch men noen som har litt erfaring å mulig å veit om en oppskrift på denne? Evnt sette sammen noe klone lignende
Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
Heisan har et ferdig sett fra olbryggin.no å sitter å tenker å eksprimentere litt med det.
Da jeg har fryseren full av frosne plommer.. noen tips om hvordan å om det er lurt å tilsette ?
Kanskje på tinder er det flere matcher mellom hunner å hanner beklager måtte bare å beklager jeg ikke har noe forslag
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
Har en bb30a så er tappe kran på den. Å dine står litt lavt så får ganske mye med uansett men kommer å gå til innkjøp av en sokk eller lignende. Takk for svar igjen Miguel. Står på å svarer gode svar som altid.
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
Skjønte ikke helt den Miguel. Men leste nå masse skrive feil osv i posten men det jeg lurte på er bare om det er normalt mye bunnfall når man ikke bruker humle pose eller spider.
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
Lagt merke til at jeg har veldig mye bunnfall etter gjæring er ferdig bruker ikke noe humle spider eller poser regner med at jeg selv da har svart på spørsmålet mitt men kan noen bekrefte. Som regel ender jeg opp. Med 24-25 l til gjæring å kanskje 5 l er bunnfall.
Sent fra min SM-G935F via...
Har nesten fått det til på et brygg mener d var et tradisjonelt juleøl. Rørte litt å klarte å strupe pumpa slik at d gikk 50/50 ved inn å ut. Men resten har det vært knotete
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
Det er nok det som er problemet øl hund at det ikke er mulig å få til noe slik sirkulasjon akkurat det som har vært diskusjons temaet. Jan være malten i ferdig bryggene men kan jo som Miguel nevnte feil på silkaret.
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.