Nylig innhold av Superhanssen

  1. S

    Stigbergets WCIPA og sukker

    Det ser ut som det er en klone. Orginalen har ikke sukker i oppskriften. Søk på orginalen på BF.
  2. S

    Brewzilla 35L gen4 eller grainfather g30 v3?

    Aldri tenkt over at skylling skal ha så mye å si på effektivitet som folk her mener. Mesker stort sett med 20 liter vann og skyller til ønsket kokevolum og dobler det hvis jeg brygger dobbel batch. Pleier ikke å bruke mer enn 15-20 minutter på det. Jeg mesker alltid med sirkulasjon, stopper og...
  3. S

    Brewzilla 35L gen4 eller grainfather g30 v3?

    Du kommer ikke til å angre på det. Lykke til
  4. S

    Brewzilla 35L gen4 eller grainfather g30 v3?

    Den har jo selvfølgelig noen forbedringer utenom kontrolleren. Det må du jo vurdere selv. Jeg har hatt den forrige generasjonen i rundt 4 år nå og har ikke tenkt til å kjøpe den nye med det samme. Den funker helt fint for meg. Hadde nok kjøpt gen 4 hvis jeg var ute etter en ny maskin. Uansett...
  5. S

    Brewzilla 35L gen4 eller grainfather g30 v3?

    Forrige generasjon brewzilla 65 liter koster nå det samme som den nye 35 literen. Den tar opp til 16 kg (14 er vel optimalt) malt som gjør at du kan brygge større øl uten å måtte styre med dobbelmesking. Null stress å brygge 20 liters batcher heller. Tar du med en boil extender så kan du fylle...
  6. S

    Craft co/ Bryggselv konkurs

    Jeg bestilte ett vin sett dagen før konkursen var ett faktum. Fikk pengene tilbake etter 2 dager.
  7. S

    Hva er din favoritt SMASH?

    MO og citra gjæret med us05. Lagde dette i fjor sommer og det var en kjempehit blant venner. Tok litt lagring før den satt. En av kompisene mine dro hjem med den gamle netthandelen kjelen min og startet med brygging selv etter den kvelden. Den står der enda :D
  8. S

    Erfaringer med Fermoale/Fermolager

    Håper det. Den koster 35kr pakka hos bs nå.
  9. S

    Brygge cider - eplejuice fra Coop

    Det var jo rett og slett en knall god ide
  10. S

    Brygge cider - eplejuice fra Coop

    Jeg prøvde dette en gang og det gjæret helt ut og smakte høgg. Tror det blir bedre å stoppe gjæring når du er fornøyd med smak og sødme. Da må du karbonere kunstig på fat selvfølgelig.
  11. S

    Tråden for dumme spørsmål.

    Slenger meg på denne da jeg føler at jeg er litt på tynn is her. Bruker man hele opptinte bær, eller kjører man det til pure i blender feks. Skjønner at hygiene er alfa omega her.
  12. S

    Tråden for dumme spørsmål.

    Driver å planlegger surøl i nær fremtid og hadde da tenkt til å bruke bringebær i oppskriften. Noen kloke hoder der ute som vet sånn ballpark figure hvor mange gravity points man får av 1kg bringebær? Tenkte å prøve philly sour gjæren å etter hva jeg har lest så produserer den melkesyre de 5...
  13. S

    "Ser oppskriften min grei ut?" -Spør her.

    Pleier å være litt mer raus med gjærnæring når jeg bruker kveik. Får bedre utgjæring når jeg begynte med det.
  14. S

    Tråden for dumme spørsmål.

    Pleier å kjøre vask og starsan gjennom. Har vurdert koking, men er usikker på om den lille pakningen rundt poppeten tåler det. Har du gjort det?
  15. S

    Tråden for dumme spørsmål.

    Noen som vet hvordan man får demontert denne? Jeg vil ha ut fjæra for å vaske.
Tilbake
Topp