Jeg var faktisk nøye på å justere dette før jeg byttet ut ting, men det er mulig jeg glemte å gi den relevante prosessen en omstart. Kan du sjekke om ting er i orden nå?
Det er like trygt som det alltid har vært. Det har vært rusk i stabiliteten, men det er ingen ting sikkerhetsrelatert knyttet til dette. Jeg har skrudd på en del greier i morges, forhåpentligvis vil det hjelpe på stabilteten.
Søket hadde slått seg vrangt så jeg trakk frem den relativt store...
Hva legger du i "funker ikke"? Jeg får svar når jeg søker etter ting ihvertfall.
Det sagt, vi har litt trøbbel med stabiliteten på maskinen forum og nå nettsider kjører på. Jeg skrur på ting for å se om jeg får fikset, men det er litt ruglete foreløpig.
Jeg har et par små (3l?) brukte tønner å gi bort. De er ikke trykkfaste, så de er best egnet til flatt engelsk øl. Det er med litt ekstra plastdeler til dem. Kan hentes på Ullern eller overleveres i Oslo sentrum etter avtale.
Maskinen forumet kjører på trenger litt oppgradering. Det skjer på førstkommende søndag, antakeligvis fra morgenen av og tar en time eller to. Forvent litt nedetid da. Konkurransesystemet blir også utilgjengelig i perioden.
Ikke en måling, men et datapunkt: Jeg er sensitiv på DMS og brygger på BT40 med dampkondensator og har aldri opplevd DMS-problematikk i ølene mine. Koker typisk på 60 minutter, har ikke testet hva som evt skjer om jeg koker kortere.
For Skandinavisk, rebrewing is explicitly permitted. For Norway, it's less of a concern, but for some of the other countries, they'd be looking at a beer which would be 6-12 months old due to when they had their competition.
Jeg tror vi alle er enige om at det er fint å være tydelige i bedømmingen og beskrivelsen. Du skriver at du mener snerp er en dårlig beskrivelse og jeg prøver å skjønne hvorfor du mener det. Ut fra det du skriver skjønner jeg ikke det, så kan du være litt tydeligere i hva du mener er...
Tenker du at snerp er en dårlig beskrivelse fordi du ikke skjønner hva som menes, at det er upresist eller noe annet?
(Jeg bruker jevnlig snerp som beskrivelse når jeg opplever det, men om det ikke forstås hva jeg mener med det så er det et problem som burde fikses.)
Jeg putter kombuchaen min på sånne 8l oxebar-flasker. Betinger at 8l fungerer for deg, kjølemessig, selvsagt.
Eventuelt karboner på disse/fat og putt på vanlige flasker eller boks om du vil ha noe litt mer transportabelt.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.