Takker for raske svar.
@gustavf: Fulgte videoen din til punkt og prikke (minus grandisen) så det burde jo være i henhold. Med mindre grandisen er vesentlig for resultatet:)
Vedlagte bilde viser WLP590 slurry jeg vasket for 4 dager siden. Brygger en "lett" Saison med OG 1046 i morgen der denne skal få jobbe. Har pga. problemer med komfyr ikke mulighet til å lage starter og lurer rett og slett på om jeg skal pitche begge disse eller om det holder med en av de...
Jeg kjøpte meg keg-lube når jeg gikk til anskaffelse av fat for et par år siden. Har ikke hatt behov for å bruke det enda og aldri hatt problemer utette fat. Har karbonert både kunstig og naturlig.
Jeg synes den har gitt et spicy og litt funky preg som jeg liker veldig godt. Litt pepperaktig til tider. Ikke noe særlig fruktig preg.
I mine 4 forsøk så synes jeg gjærpreget har integrert seg svært godt med de andre smakene jeg har prøvd å få frem. Og selv om den har gjæra langt ned så...
Har brukt denne 4 ganger og vært veldig fornøyd med resultatet hver gang. Saison med rug, Saison med sitrongress og honning, Saison med sitrongress og jalapeno og et forsøk på å brygge noe lignende Nøgne/Bridge Road India Saison. Tenkte å teste den på en Saison med råsaft av epler neste gang...
@Gahr
Er det slik at du dropper Natron i Imperial stout? Evt. andre øl du også dropper dette og hvorfor?
Har begynt å justere etter tabellen din og skal brygge en Porter i morgen. Droppe natron og bare kjøre på kalsiumkarbonat?
Jeg pitcha 2 blodferske Wyeast pakker med 1318 i går kveld kl 2200 på 1 liter. Satte denne i kjøleskapet kl 2000 i kveld. Da hadde den allerede bunnfelt og så veldig ferdig ut. Jeg bruker ikke rører.
Mulig jeg bommer helt her men så lenge den har spist opp alt sukkeret så spiller det vel ikke så...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.