Nylig innhold av TommyK

  1. T

    Hefeweizen - innspill på oppskrift.

    Ben blir vel litt mørk, men er innenfor grensen på beersmith :P
  2. T

    Hefeweizen - innspill på oppskrift.

    Eg har bare vert inne på beersmith og letet igjennom utallige sider på haandbrygg (beercalk).  Hva for et meske skjema brukte du? 20min 44grader, 1 time på 66grader og 10 min på 72grader?
  3. T

    Hefeweizen - innspill på oppskrift.

    Est Original Gravity: 1,051            SG Measured Original Gravity: 1,046 SG Est Final Gravity: 1,009                SG Measured Final Gravity: 1,010 SG Estimated Alcohol by Vol: 5,5 %    Actual Alcohol by Vol: 4,7 % Bitterness: 12,8 IBUs                    Calories: 427,1 kcal/l Est...
  4. T

    Hefeweizen - innspill på oppskrift.

    Har komponert denne oppskriften med tanke på å få den ganske lik som Paulaner sin hefeweizen. Er det noen som har innspill eller forslag til endringer? Takker for all hjelp  :biersmile: Ingredients Amt Name Type # %/IBU 5,50 kg Wheat Malt, Bel (3,9 EBC) Grain 1 58,3 % 3,00 kg Pilsner (2 Row)...
  5. T

    Nytt utstyr kommer til Voss i Januar

    Skal til Voss i påsken, er det mulig å ta seg en tur innom å se hvordan det går med dere og byggingen? Dette var vel det enaste Voss manglet  :skitbra:
  6. T

    Diverse Humle 2012

    Hei hei. Vist det er litt smuler igjen tar eg gjerne: Aurora 200g Saaz 200g East kent 300g Hallertau Mittelfruh  300g Chinook 200g eller så kan du sette meg opp på venteliste. :biersmile:
  7. T

    Hjemmelaget øl-kasse

    Slenger inn et bilde av en kasse eg lagde for et par uker siden.  :biersmile:
  8. T

    Lagring med gjæren i bøtta.

    Smakte på ølet, og det smaker helt greit. Etter det som står på denne siden skal ølet ikke vere i faresonen tror eg.  :jaha: http://episkebryggeri.no/2012/02/usmaker-og-bismaker-i-ol/
  9. T

    Lagring med gjæren i bøtta.

    Haha, det kan seg gjøre.  ;)
  10. T

    Lagring med gjæren i bøtta.

    Tanken var bare om eg kunne få noen svar før eg åpnet bøtten og slapp ut co2en som er i den. Får heller smake på den og gi dere en lyd på hvordan den smaker  :yes:
  11. T

    Lagring med gjæren i bøtta.

    Hei eg har lagret en German lager som eg har brygget for noen mnd siden. Denne har vert i gjæringskaret hele tiden på grunn av at eg ikke har ledige fat eller flasker nokk. Eg lurer på om denne er ødelagt grunnet autolyse eller av noen andre grunner.  Brygget den 28/10.  :jaha:
  12. T

    Paulaner Hefe-Weissbier oppskrift?

    Takker. Den oppskriften er jo bygget på paulener så eg tror eg går for den  :skitbra:
  13. T

    Paulaner Hefe-Weissbier oppskrift?

    Er det noen som har en oppskrift på denne eller en lignende? Har fått skikkelig dilla på denne. Skal ikke brygge før litt utpå nyåret så her er det rom for ideer :help:
  14. T

    Styret utlyser logokonkurranse

    Kan høre med en kompis av meg om han har tid til å lage logo. Han er flink og har laget mange logoer for musikk band osv.
  15. T

    Vis din kegerator / øleskap!

    Får slenge meg på.  8) Har bare en tappekran montert for øyeblikket, men har to til. German lageren må bli ferdig på lagring før eg forsetter på byggingen. :yes:
Tilbake
Topp