Påmelding til juleølkonkurranse 2016 // Oppdatering //
Sted: Braatthallen
Dato: Lørdag 3.desember 14:00 – 18:00
Flaskeinnlevering: Garo Brygg AS (Hauggata 21, 6509 Kristiansund)
Frist innlevering: 25. november
Påmeldingen for juleøl konkurranse er herved åpen og finnes via denne lenken...
Sted: Tahitibrygga
Dato: Lørdag 3.desember 14:00 – 18:00
Flaskeinnlevering: Garo Brygg AS (Hauggata 21, 6509 Kristiansund)
Frist innlevering: 25. november
Påmeldingen for juleøl konkurranse er herved åpen og finnes via denne lenken: https://goo.gl/BwzT5n
Nytt i år er at vi har et nytt...
Usikker på om noen av dere har prøvd BrewPiLess (https://github.com/vitotai/BrewPiLess) En fork av BrewPi som kjøres på en ESP8266, så da slipper man RPI og Arduino.
DATO: LØRDAG 3. DES
STED: TAHITIBRYGGA - INNLANDET, Kristiansund
Regler og opplegg for årets arrangement lørdag 3.12.16
Årets julearrangement i regi av Nordmøre hjemmebryggerlaug blir todelt. Som i fjor blir det en dommerkonkurranse i klassen juleøl. Reglene følger Norbrygg standard 13F som...
Stjeler tråden litt, håper det går greit. Når man har oppnådd ønsket kullsyre på fatet, tar dere vekk CO2`en fra fatet eller lar dere den stå i? har hatt et fat i kjøleskapet på 3c med 0.5ish bar til nå.
Jeg prøvde oppskrifta som sto i boken, brukte en Speidel 20l så jeg måtte jukse litt å bruke spraymalt.
Fulgte oppskrifta iht mesketemp og FG landet på 1.025 (skyldes nok lite gjær). Prøvde første prøvesmaking for noen dager siden og dette lover godt!
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.