Morten Norås
Norbrygg-medlem
har forsøkt å bygge opp en egen pale ale. men har gått litt lenger å tilsatt appelsinskall, kanelstang og vaniljestang og 100 gr sjokolade malt.. hadde ikke stjerneanis når jeg brygget ellers skulle jeg hatt det også. jeg gikk for M 44 westcost gjæren. siste hula ble tatt 5 min fortidlig. men brukt 500 gr spary malt også. derfor så høy OG.
kansje jeg har vert nokså vågal med kanelen på dette brygget. gjæren startet ikke før nesten 1,5 døgn etter den ble sattt til gjæring. bilde med skumet på topp er hvordan den har sett ut siste dagen etter gjæren strartet. fylte karet med co2 til ventilen slo ut før jeg tappet det ned til litt over null bar. nnå ligger den på ca 0,5 bar. har ikke tatt ut noe målinger etter jeg satt den til gjæring.
tanken er å ta en måling til helga å se hvor jeg ligger. yenker å la den stå minst 14 dager til før den skal karboneres med sukker. har vel 13,5 liter nå på tanken.
håper finjustere på pale ale etter vært. så denne blir en hopp uti det øl som jeg vet ikke hvordan blir til slutt.
detter min brygge versjon som er på tvers av kansje hva andre vile gjort
kansje jeg har vert nokså vågal med kanelen på dette brygget. gjæren startet ikke før nesten 1,5 døgn etter den ble sattt til gjæring. bilde med skumet på topp er hvordan den har sett ut siste dagen etter gjæren strartet. fylte karet med co2 til ventilen slo ut før jeg tappet det ned til litt over null bar. nnå ligger den på ca 0,5 bar. har ikke tatt ut noe målinger etter jeg satt den til gjæring.
tanken er å ta en måling til helga å se hvor jeg ligger. yenker å la den stå minst 14 dager til før den skal karboneres med sukker. har vel 13,5 liter nå på tanken.
håper finjustere på pale ale etter vært. så denne blir en hopp uti det øl som jeg vet ikke hvordan blir til slutt.
detter min brygge versjon som er på tvers av kansje hva andre vile gjort