2. gangs nybegynner

Hei dere.

Har for noen år siden satt noen batcher med ølsett og lenge ønsket å starte opp med å brygge "skikkelig" øl. Nå har jeg søkt litt her inne på forumet med det mål for øye å finne en grei instruks på hvordan man kan sette opp et lite bryggeri på kjøkkenet.

Er det noen her som kan linke til dette her på forumet? Jeg er hellig overbevist om at andre har spurt om dette før meg :)

Ser jo for meg at jeg m¨kjøpe en stor kjele, borre noen hull, ta fram gjæringskar osv osv.
 
Eit tips til deg kan også vera å kjøpa deg bok om heimebrygging.    

Det er komt nokre nye bøker i år om emnet:   "Ølbrygging fra hånd til munn" og "Håndbok i ølbrygging".  Den siste er forfatta av noverande leiar i Norbrygg - Gustav Foseid.  Og det fins også ei nokre år eldre bok som heiter "Moderne hjemmebrygging".

På engelsk er det "How to brew" som mange set pris på.
 
Tilbake
Topp