Mc.
Norbrygg-medlem
Brygget en klone av 3 gamle damer og nå har det demret for meg at fra kok til tapping på fat inkludert tørrhumling har det gått bare 7 døgn....
Jeg var klar over at det gikk litt fort, men ikke så kjapt. Reiser på jobb Fredags morgen og fikk den lyse ideen at jeg tapper ølet på fat i kveld. Fordi da har jeg bedre tid til å brygg i morgen.
Smakte litt for bittert, men IBU skal være 22 etter beersmith.
Kan dette gå bra ?
Det er selvfølgelig bare å vente 2 uker til jeg kommer fra jobb og prøvesmake.
Men er det noen som har gjort noe lignende?
Jeg var klar over at det gikk litt fort, men ikke så kjapt. Reiser på jobb Fredags morgen og fikk den lyse ideen at jeg tapper ølet på fat i kveld. Fordi da har jeg bedre tid til å brygg i morgen.
Smakte litt for bittert, men IBU skal være 22 etter beersmith.
Kan dette gå bra ?
Det er selvfølgelig bare å vente 2 uker til jeg kommer fra jobb og prøvesmake.
Men er det noen som har gjort noe lignende?