Starter en ny tråd så "Brullupsøl" ikke blir rotet enda mere til.
Grunnen til at jeg blandet meg inn er at jeg er en gjennomsnitts (kjedelig) normann når det gjelder øl og ikke lerd og utdannet innen nytelsen av de tusen øl som finnes som dere andre er, så da er det fare for at gjestene er enige med meg.
Så var det weiswn min, lukt og smak stemmer med beskrivelsen men ikke med at den ville avta etter en stund, som for meg var flere måneder, det ble rett og slett for meget, minte meg også om det første som kommer ut av hjemmebrentsapparatet, men det er lenge siden jeg luktet på slikt.
Elendigheten startet med bryggingen, istedenfor å ta ut 3 kg. fra en 4 kg pose tok jeg 1 kg til bryggingen, uten logg foran meg tipper jeg forholdet ble 8/5 kg. pils/hvete.
Men, jeg helte ikke ut alt så jeg åpnet en flaske, etter ca 10 mnd. nå er det kjøpeølnivå på fenoler, men det var en voldsom lagringstid, men så har jeg ikke skjekket etter 5,6,7,8,9, måneder.
Kanskje jeg drikker opp resten