Vidark
Norbrygg-medlem
Heisann,
Brygget mitt første brygg på 50 litern i dag. Jeg laget denne i fjor på Beerbrew30, og den ble meget vellykket;
http://www.7fjellbryggeri.com/brewourwinterale2013
Jeg prøvde denne på Speidelen i dag med ca 13,2 kg malt. Men endte opp med en OG på 1061 etter kok.
Monstermill 2.0 på 1,5mm
Jeg rørte en gang i meskingen. Startet med ca 52 liter vann, skylte med ca 10 liter. ca 47 liter etter kok. Endte opp med ca 44 liter i gjæringsbøtta
Mesken smakte litt utvannet og tynn
Noen som har noe forslag?
Brygget mitt første brygg på 50 litern i dag. Jeg laget denne i fjor på Beerbrew30, og den ble meget vellykket;
http://www.7fjellbryggeri.com/brewourwinterale2013
Jeg prøvde denne på Speidelen i dag med ca 13,2 kg malt. Men endte opp med en OG på 1061 etter kok.
Monstermill 2.0 på 1,5mm
Jeg rørte en gang i meskingen. Startet med ca 52 liter vann, skylte med ca 10 liter. ca 47 liter etter kok. Endte opp med ca 44 liter i gjæringsbøtta
Mesken smakte litt utvannet og tynn
Noen som har noe forslag?