Hei !
Har hatt en American IPA Gahr Edition stående i 9 døgn nå og FG er forlengst oppnådd (1.012)
Tørrhumlet på 7 døgnet.
Vil cold crashe denne og leser om mange forskjellige varianter.
Ville dere latt denne stått i 14 døgn FØR cold crash eller cold crasher dere I LØPET av gjæringstiden på 14 døgn ?
Og vil det som er fellet til bunns etter cold crash holde seg der dersom man hever temperaturen igjen til romtemperatur før omstikking og flasking ?
Hva er viktig med tanke på temperatur, tidsforløp, etc ?
Har hatt en American IPA Gahr Edition stående i 9 døgn nå og FG er forlengst oppnådd (1.012)
Tørrhumlet på 7 døgnet.
Vil cold crashe denne og leser om mange forskjellige varianter.
Ville dere latt denne stått i 14 døgn FØR cold crash eller cold crasher dere I LØPET av gjæringstiden på 14 døgn ?
Og vil det som er fellet til bunns etter cold crash holde seg der dersom man hever temperaturen igjen til romtemperatur før omstikking og flasking ?
Hva er viktig med tanke på temperatur, tidsforløp, etc ?