American Pale Ale (LME) "Pimp"

Har tidligere prøvd Austalian Pale Ale fra Mangrove, og tenkte å prøve American, grunnet lavere IBU.

Sist gang tilsatte jeg 150g tørket mango, samt en pure av 250g hermetisert mango og 2.5dl mangonektar. Oppnådde ikke mangosmaken jeg ønsket.

American Pale Ale kittet inneholder 25g Mosaic og 25g Chinook for tørrhumling. Jeg tenker da å droppe Chinook (jordpreg?), og tilsette 50-75g Citra istedenfor. I tillegg har jeg en tanke om å tilsette 1.5kg fersk mango i terninger, nedfryst og tint. I tillegg skal det tilsettes 600g brew enhancer for en ABV på 4.4, noe jeg tenker å øke til 8-900g for en høyere styrke, gjetter omlag 6.5% mtp. mango i sekundær.

Høres dette helt på jordet ut, eller kan dette funke?
 
Tilbake
Topp