Siden låsen har lite volum og lav OG så er det nok greit med gjærceller, vil heller kalle det en overpitch
Spøk tilside, siden ekstrakt sett generelt har litt dårlig rykte angående gjærkvalitet så er det ekstra dumt å ikke rehydrere på disse (kanskje blitt bedre,ihvertfall hos Muntons og andre bedre kit)
Hvis du vet litt mere info om hva som var oppi pakken, antall gram og produksjonsdato så kan denne gi deg en pekepinn om hvor landet ligger
Se
http://www.mrmalty.com/calc/calc.html
Dette er uansett ikke noe du får gjort med nå, men du bør merke deg at bortsett fra god hygiene slik at du unngår infeksjoner så er betingelsene gjæren jobber under som har mest å si for sluttresultatet.
Riktig antall gjærceller ift. øltype (ale/lager) , nok oksygen i vørter før pitch og riktig temperatur under gjæring er et godt utgangspunkt. Slå deg til ro med at det gjerne blir øl om ikke alt var optimalt, det som er morsomt med denne hobbyen er jo at det er så mange variable og at du kan forbedre noe hele tiden.