Beer King 2000

Jeg har brygget for første gang, og kjøpt meg noen 5 liters kegs og beer king tappesystem.

Problemet er at jeg skal drikke øllet om en uke, og derfor kan jeg jo ikke ettergjære det på flaske, og da sa en venn av meg at dette var det som kunne redde meg.

Er det slik at jeg bare tapper øllet over på keg'sene og så lar det stå på kjøl til jeg skal drikke det, og da setter på tappesystemet og setter trykk på det?

eller må jeg gjøre noe annet lurt???

Forvirret hilsen
Stig
 
Disse fatene må karboneres på samme måte som om du skulle flaske ølet.
Du må tilsette 4-6g sukker pr.l. å la de stå i romtemperatur i 1-2uker.
Ved denne metoden er det greie fat, sålenge du ikke flytter rundt på de.
Hvist du skal flytte på dem er det lett å riste opp bunnfallet, å de bør så stå i ro noen dager før du tapper fra de.

Det er også mulig å tappe ferdig karbonert øl på fatene hvist du har karbonert de på corneliusfat e.l. i forkant.
Da unngår du bunnfall på fatene, å det er lett å kunne transportere dem.

Anbefaler deg å benytte deg av tappekranen med co2 patroner, å ikke den med pumpe som vil tilføre oksygen til fatet.

Her er kan du lese litt om min erfaring å noen tips om disse fatene.
 
Tilbake
Topp