Litt travelt de siste dagene, har ikke fått lagt ut "reklame" for dette...
Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus kommer til Norge denne uken, og jeg drar han med meg rundt om i Norge
Torsdag: Vi servere en herlig 5-retter med øl både i og til maten. Det hele vil skje på Akersberget i samarbeid med Ølakademiet. Menyen er som følger:
◦Øl-marinert røkelaks med sitron & dillkrem, Chevre, wasabisaus og erteskudd.
◦Carpaccio av hjort Confitert eggeplomme, gresskarfrø, blomkål og emulsjon av øl hører til retten.
◦Traktkantarellsuppe Toppes med Serranoskinke og skogssopp.
◦Braisert svineribbe med rotfrukter, øl-kokte linser, plommeglaze og mandelpuré tilsatt trøffel.
◦Hjemmelaget Brownie Sabayonnesaus av øl, kaffeskum og blåbær.
Det vil bli servert blant annet klassikerne Double IPA, Chili Triple, men også noen ting som ikke er tilgjengelig i Norge som bla. Sommer Wit og JuleAle
695,- for hele herligheten, mat og drikke inkludert! Et røverkjøp!
Fredag Da drar vi til Stavanger og besøker blant annet Lervig på vår ferd. På kvelden tar Eddie et foredrag på Cardinal, som starter klokken 17.00
Et fint festivalforspiel!
Lørdag Da er det Ølfestival 2011 på Nærbø. Jeg har tatt med meg mye godt, Eddie har med seg godsaker og Espen fra Kinn kommer også å har stand. Så et stopp innom må jo være obligatorisk, ikke sant??
Søndag Trondheim next, vi lager en BrewMaster dinner på Den Gode Nabo. Menyen er
Aperitif
Blåskjell med chorizopølse
Kyllingsliders (miniburgere)
Fransk sjokoladekonfektkake
Menyen serveres med tilhørende drikke
300,- per person.
Også her blir det noen ting som ikke er tilgjenngelig i Norge
Håper vi sees!