Jo
Norbrygg-medlem
Hei!
Har et ekstraktbrygg under vesten, og tenkte at det neste skulle lages etter "Brew in a bag"-metoden (http://www.thebrewingnetwork.com/forum/viewtopic.php?t=4650). Noen her som har erfaring med dette? I tråden over får jeg et godt inntrykk, men det kan jo hende at de som skriver er litt overoptimistiske siden de har pønsket ut metoden selv....
I tillegg, siden jeg går fra ekstrakt og ikke har erfaring med malt: Hva er volumet på 1kg malt?
Har et ekstraktbrygg under vesten, og tenkte at det neste skulle lages etter "Brew in a bag"-metoden (http://www.thebrewingnetwork.com/forum/viewtopic.php?t=4650). Noen her som har erfaring med dette? I tråden over får jeg et godt inntrykk, men det kan jo hende at de som skriver er litt overoptimistiske siden de har pønsket ut metoden selv....
I tillegg, siden jeg går fra ekstrakt og ikke har erfaring med malt: Hva er volumet på 1kg malt?