BLÅBÆR STOUT

Da var blåbærstouten flasket. Kunne nok tilført mer blåbær, men kjente absolutt et snev av blåbær i brygget.

Gjæren (S05) gjorde en kjempejobb og fikk faktisk ned FG til 1020! Endte opp med en blåbærstout med en styrke på 12,5 % og den smakte ikke stramt engang. Tenker å prøve å la brygget stå minst 6 mnder i ro for å utvikle det videre

Sabla moro dette!!!
 
Her er mitt forsøk på en blåbærstout. Nå, etter drøye 5 måneder med lagring er den nydelig.
http://duckboot.net/beers/bla/
Tror det var din oppskrift jeg kopierte i April. Den havnet på 10%. Laget en 10 liters batch. Gjemmer dem til Jul. Har prøvesmaket noen få ganger. Vet ennå ikke om jeg liker den, har lite trening i å drikke sterkt øl. Men det er masse smak i den. Jeg mener å fornemme blåbær,samboer ikke enig. o_O
Uansett var det moro å prøve oppskriften din.
 
Tilbake
Topp